Календар чемпіонату УПЛ-2013/14: "Шахтар" і "Динамо" зіграють вже в четвертому турі

Поділитися
Календар чемпіонату УПЛ-2013/14: "Шахтар" і "Динамо" зіграють вже в четвертому турі Протистояння донеччан та киян відбудеться в 4-му турі © Clive Barda / Royal Opera House
На загальних зборах членів Прем'єр-ліги України було офіційно затверджено склад учасників наступного чемпіонату. У той же час, остаточний вигляд отримав календар майбутніх змагань.

21 червня відбулося засідання членів української Прем'єр-ліги, на якому офіційно було затверджено список учасників чемпіонату України-2013/14.

Остаточний вигляд отримав календар учасників першості, що стартує в липні: перший тур відбудеться 14 липня, а в 2013 році команди зіграють по 15 матчів. Заключний ігровий день першого кола відбудеться 2 листопада.

При цьому, так зване українське дербі між "Шахтарем" і "Динамо" призначено вже на 4-й тур: донецькі любителі футболу зможуть подивитися захоплюючий матч 3 серпня на "Донбас-Арені".

Як вже раніше повідомлялося, ужгородська "Говерла" та запорізький "Металург", які за результатами сезону-2012/13 знизилися в класі, залишені у змаганнях Прем'єр-ліги. Зник з футбольної карти України і криворізький "Кривбас", а з першої ліги пішов на підвищення ФК "Севастополь". Ужгородцям вже на старті чемпіонату слід пройти перевірку "Шахтарем", а в другому турі "гірники" прийматимуть іспит "Севастополь".

Нагадаємо, що офіційно сезон в Україні розпочнеться з розіграшу Суперкубка, за який посперечаються "Шахтар" і "Чорноморець", які також зустрічалися в фіналі Кубка України. Матч відбудеться 10 липня в Одесі. !zn

Читайте також:

У "Динамо" повідомили про те, хто покине клуб

В "Чорноморці" спростували інформацію про фінансові проблеми

В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі