"Динамо" сенсаційно програло "Генку", змазавши вдалий український старт у Лізі Європи

Поділитися
"Динамо" сенсаційно програло "Генку", змазавши вдалий український старт у Лізі Європи
Кияни не зуміли підтримати "Дніпро" і "Чорноморця", які виграли у виїзних поєдинках.

Київське "Динамо" поступилося у стартовому матчі групового турніру Ліги Європи бельгійському "Генку" 0:1, ставши автором однієї з найгучніших сенсацій у першому турі.

Динамівці в домашній зустрічі з "Генком" пропустили на початку другого тайму і так нічого не змогли вдіяти з обороною суперника, особливо в моменти, коли воротар бельгійців Котелеш творив справжні дива. Фінальний свисток застав "Динамо" в атаці, але цього не вистачило для вдалого результату.

При цьому в групах В і Е, де відповідно виступають "Чорноморець" і "Дніпро" були зафіксовані успішні для українців результати - одесити на виїзді обіграли хорватське "Динамо" 2:1, дніпряни - румунський "Пандурій" 1:0.

Таким чином, лише "Динамо" з трьох українських представників у ЛЄ не зуміло оформити вдалий старт на турнірі - незважаючи на те, що кияни мали найкращі котирування.

Кияни знову не показали злагоджену командну гру, обмежуючись в основному індивідуальними діями. Вже у першому таймі "Динамо" пропустило дві небезпечні контратаки суперника, однак для початку все обійшлося. А ось вже після перерви гості взяли своє: затяжний наступ завершився результативною двухходовкою - при цьому динамівські захисники виявилися статистами.

Що стосується атаки, то моменти хоч і виникали біля воріт "Генка", проте їх явно не вистачило для наступу.

"Динамо" (Київ, Україна) - "Генк" (Бельгія) - 0:1 (0:0)

Гол: Горіус, 61 (0:1).

Динамо: Коваль, Сілва, Віда, Хачеріді, Тремулінас, Вукоєвич, Аруна (Гусєв, 72), Ленс, Ярмоленко, Бельханда (Безус, 46), Ідейє (Мбокані, 57)

Генк: Котелеш, Нгонгка, Мбоджи, Кулібалі, Тшиманга, Хайланд, Кумордзі, Буффель, Фоссен (Джозеф-Монроуз, 80), Камю (Лимбомбе, 90+1), Мбойо (Горіус, 31).

Попередження: Віда - Буффель, Камю, Котелеш.

Відзначимо, що "Чорноморець" у Загребі здобув вольову перемогу: на фініші першого тайму Фернандес з "Динамо" відкрив рахунок, але після перерви одесити не тільки відновили рівновагу (Антонов), але і по гарячим слідам вийшли уперед (Джедже)

"Дніпро" забив гол наприкінці першого тайму (відзначився Руслан Ротань) і решту часу контролював ситуацію на полі: втім, збільшити рахунок у поєдинку зі свідомо менш кваліфікованим суперником їм так і не вдалося.

Другий тур групового раунду Ліги Європи відбудеться 3 жовтня: "Динамо" відправиться в гості до австрійського "Рапіду", "Дніпро" вдома зіграє з "Фіорентиною", а ПСВ проекзаменує "Чорноморець" в Одесі. !zn

Читайте також:

Блохін зізнався, що йому "нема коли сумувати" напередодні матчів Ліги Європи

Колишній динамівець Саленко припустив, що розгром від "Металіста" не зламав киян

Ліга Чемпіонів: "Базель" продовжив засмучувати фаворитів і в новому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі