Блохін зізнався, що йому "нема коли сумувати" напередодні матчів Ліги Європи

Поділитися
Блохін зізнався, що йому "нема коли сумувати" напередодні матчів Ліги Європи © football.ua
Незважаючи на серію невдач, наставник київського "Динамо" продовжує триматися: у цьому йому допомагає довіра з боку керівництва.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін напередодні матчу із бельгійським "Генком", який відбудеться 19 вересня в рамках групового турніру Ліги Європи, воліє не коментувати невдачі його підопічних у національній першості: через щільний ігровий графік йому ніколи думати про погане.

"Звичайно, приємного мало. Невдачі неприємні, переживання задарма не проходять, все відкладається десь там, всередині. Але, з іншого боку, за 10 днів нам потрібно провести чотири гри, так що немає часу переживати, треба працювати і рухатися вперед. У нас вчора була розмова з командою, вона вже назріла. Думаю, після неї все має бути добре", - стверджує Олег Володимирович.

Переживати невдачі Блохіну допомагає і довіра з боку керівництва клубу.

"Коли немає довіри з боку президента клубу, як можна працювати? Тоді треба писати заяву. Все дуже просто. Але можу вам чесно зізнатися, що розмови з президентом клубу бувають як приємними, так і неприємними. І це нормально, адже йде процес роботи. Але я дуже вдячний президенту, що він мене підтримує - це найголовніше".

Блохін вважає, що його команді слід зосередитися на іграх, і крок за кроком рухатися до мети.

"Завдань на сезон з нас ніхто не знімав. Ми продовжуємо боротися і в чемпіонаті України, вступаємо в Лігу Європи, а ще є Кубок України".

"Будемо вирішувати проблеми по мірі їх надходження. Зараз зіграємо в Лізі Європи, де для початку треба вийти з групи. У нас так само, як і у вас, є мрія зіграти у фіналі Ліги Європи", - зазначив наставник.

Нагадаємо, що матчем з бельгійським "Генком" київські динамівці почнуть груповий турнір Ліги Європи. Окрім бельгійців у рамках змагань у квартеті G будуть австрійський "Рапід" і швейцаркий "Тун". Блохін припустив, що його команді рано думати про ролі фаворита групи.

"Фаворит визначається не на папері, а на футбольному полі. Говорити можна все, що завгодно, але, якщо команда не буде битися за результат, якщо у хлопців не будуть горіти очі, тоді фаворитом бути важко. Для цього також необхідно, щоб супроводжувала удача", - резюмував головний тренер.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Генк" відбудеться о 22:05 в Києві на НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Блохін, незважаючи на поразку, задоволений грою з "Металістом"

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і курить сигарети"

"Шахтар" впевнено обіграв "Реал Сосьєдад" на старті Ліги Чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі