Суркіс ще раз підкреслив: питання про відставку Блохіна неактуальне

Поділитися
Суркіс ще раз підкреслив: питання про відставку Блохіна неактуальне Суркіс довіряє Блохіну
Президент київського "Динамо" у черговий раз зізнався журналістам у довірі до нинішнього наставника команди.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс у черговий раз спростував будь-які розмови про можливу відставку з поста головного тренера Олега Блохіна. Керівник киян повністю довіряє фахівцю у розвитку конкурентноспроможного колективу.

"У Блохіна контракт з "Динамо" ще на два з половиною роки, і я сподіваюся, що Олег Володимирович найближчим часом поставить команді гру, і колектив буде з кожним матчем тільки додавати",- сказав Суркіс в інтерв'ю газеті "Український Футбол".

"Ми придбали кваліфікованих футболістів, які виступають за свої національні збірні. Вони повинні адаптуватися у колективі, змінити структуру ведення гри. Сподіваюся, новачки заграють на повну силу, будуть демонструвати все, що вміють, об'єднаються в єдиний колектив і покажуть якісний футбол, який, перш за все, буде подобатися вболівальникам. А питання про тренера сьогодні неактуальне", - вважає Суркіс.

Нагадаємо, київські динамівці видали мало не найгірший стартовий відрізок за всю історію виступів команди у чемпіонатах України, набравши після 8 турів 14 очок з 24 можливих і розташувавшись на 7-му місці у турнірній таблиці.

Втім, Суркіс залишався вірним Блохіну навіть після невдачі у матчі з "Чорноморцем" - тоді кияни програли на своєму полі 1:2 і, за інформацією низки ЗМІ, Блохін був готовий написати заяву про звільнення.

Нагадаємо, що у найближчому турі чемпіонату Прем'єр-ліги України олег Блохін і його підопічні пройдуть випробування харківським "Металістом". Матч у Харкові розпочнеться 15 вересня о 19:30. !zn

Читайте також:

Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленка і Хачеріді

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки"

Колишній капітан збірної вважає нічию з Англією особливістю українського менталітету

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі