Блохіна у Полтаві вболівальники закидали біляшами

Відео
Поділитися
Блохіна у Полтаві вболівальники закидали біляшами Блохін надовго запам'ятає виїзд до Полтави
Під час та після матчу з "Ворсклою" головному тренеру "Динамо", окрім невдалої гри його підопічних довелося пережити ще кілька неприємних моментів.

Неприємний інцидент стався після завершення матчу між полтавською "Ворсклою" і київським "Динамо" в рамках 11-го туру Прем'єр-ліги.

Прямуючи у підтрибунне приміщення, головний тренер столичного клубу Олег Блохін зазнав атаки з боку невідомих вболівальників, які кидали в іменитого фахівця різні предмети, серед яких чітко проглядаються біляші.

Наставник "Динамо" лише на мить зупинився, щоб уважно розглянути засіб атаки. Примітно, що Блохін не піддався на провокацію, відправившись на заплановану прес-конференцію.

Більше того, на спілкуванні з журналістами динамівський наставник перевів неприємний момент у жарт.

"Добре хоч не кинули пляшку горілки. Треба було пляшку горілки і біляш, щоб закусити. А з чим, до речі, був біляш?", - жартуючи, випалив Блохін.

Нагадаємо, "Динамо" у Полтаві зумів уникнути поразки: на 2-й доданій арбітром хвилині Лукман Аруна при рахунку 1:2 на користь суперника з розвороту біля штрафного майданчика вразив ціль і зумів принести своїй команді одне очко.

Втім, як виявилося, це був не єдиний неприємний момент, який довелося пережити Блохіну. У перерві матчу відбулася словесна лайка між головним тренером і представником міліції, "майором", як назвав його Блохін.

"Нічого особливого не було, просто майор міліції послав мене на три літери і називав на "ти". Я вперше таке бачив у своєму житті. Я йому сказав: "Вибачте, я вам не "тикав". Майор міліції - представник влади - і посилає мене: "іди туди". Що значить "іди туди"?", - запитував Блохін.

"Він же хлопчик у порівнянні зі мною! - посилати, говорити "іди туди". Я такого ніколи не бачив у своєму житті. Я хотів прізвище його дізнатися. Я б до суду подав! Таке не дозволено, тим більше, представнику влади", - розповів динамівський тренер.

Нагадаємо, що в минулому сезоні після виїзного матчу з "Чорноморцем" автобус киян по дорозі в аеропорт було атаковано одеськими фанами. Втім, тоді постраждала лише техніка. !zn

Читайте також:

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Блохін знову задоволений грою "Динамо", незважаючи на чергову поразку

Мілевський назвав Блохіна людиною, який "тільки п'є каву і палить цигарки"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі