Ярмоленка і Коноплянку визнано найкращими футболістами України 2013 року

Поділитися
Ярмоленка і Коноплянку визнано найкращими футболістами України 2013 року Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка - найкращі футболісти року
Провідні футболісти української збірної перемогли у традиційному опитуванні найстарішого футбольного видання країни.

Півзахисники відповідно "Динамо" і "Дніпра" Андрій Ярмоленко і Євген Коноплянка посіли перше місце у традиційному опитуванні "Найкращий футболіст року", яке проводиться найстарішим профільним виданням країни "Український Футбол".

Провідні футболісти України набрали однакову кількість очок в опитуванні, проведеному серед уболівальників, ЗМІ та футбольних експертів, - по 283. Втім, гравець "Динамо" отримав більше перших місць - 64 проти 54 у представника "Дніпра".

Також у топ-5 потрапили Марко Девіч з "Металіста" (111 очок), хавбек "Дніпра" Руслан Ротань (80) і його одноклубник нападник Роман Зозуля (37).

Нагадаємо, що Ярмоленко посів 26-те місце в подібному опитуванні від авторитетного журналу World Soccer.

Найкращим воротарем згідно з опитуванням газети став Андрій Пятов. Представник "Шахтаря" майже з дворазовим перевагою випередив голкіпера "Чорноморця" Дмитра Безотосного: 275 проти 151. На третьому місці воротар "Динамо" Олександр Шовковський, який всього на один бал обійшов екс-кіпера киян, а нині футболіста "Іллічівця" Рустама Худжамова - 133. Нарешті, на п'ятому місці - ще один виходець із Києва - Денис Бойко ("Дніпро") з 67 очками.

Найкращим легіонером став аргентинський атакуючий півзахисник "Металіста" Хосе Соса - 243 очки, який випередив екс-форварда "Шахтаря" Генріха Мхітаряна (177) і нинішнього капітана "гірників" Даріо Срну (172). На четвертому і п'ятому місцях ще два представники харківського та донецького клубів - Шав'єр і Тейшейра відповідно.

Також питанні видання відзначили і найкращих тренерів року. Прогнозовано переможцем номінації став наставник збірної України Михайло Фоменко - 373 бали. Роман Григорчук (208) і Мирон Маркевич (151) посіли друге і третє місце.

Нагадаємо, що чемпіонат Прем'єр-ліги-2013/14, результатами якого багато в чому керувалися учасники опитування, відновиться після зимової перерви 1 березня. !zn

Читайте також:

Скаути "Ювентуса" потрапили на один з найгірших матчів за участю Ярмоленка і Коноплянки

Платіні запевнив, що підтасовувань на жеребкуванні ЧС не було

Після дзвінка з ФІФА Роналду вирішив відвідати церемонію вручення "Золотого М'яча"

Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленка і Хачеріді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі