Лідер "Металіста" вважає, що в Україні неможливо підготуватися до чемпіонату світу

Поділитися
Лідер "Металіста" вважає, що в Україні неможливо підготуватися до чемпіонату світу © rush.org.ua
Аргентинський легіонер харків'ян має намір змінити оточення і перейти у сильний європейський чемпіонат.

Харківський "Металіст", який продовжить боротьбу за чемпіонство у Прем'єр-лізі після зимової перерви, може втратити одного зі своїх лідерів вже у найближче трансферне вікно.

Іспанський портал malagahoy.es інформує про те, що атакуючий півзахисник Хосе Ернесто Соса має намір залишити "Металіст".

Наразі аргентинець перебуває у відпустці на батьківщині. Повідомляється, що після зимової паузи після приїзду до України капітан харків'ян попросить керівництво клубу виставити його на трансфер.

Втім, "Металіст" може здобути від продажу півзахисника хороші гроші, адже нестачі у пропозиціях у гравця немає. Одним з претендентів на придбання Соси є іспанська "Малага". Відзначається, що команді, яка захоче придбати технічного хавбека і лідера атак харків'ян, доведеться розщедритися на 10 мільйонів євро.

Нагадаємо, для Соси є неприйнятним той факт, що чемпіонат України поновлюється лише на початку березня, і через це він не зможе набрати хороші фізичні кондиції до весни, коли збірна Аргентини почне активно готуватися до чемпіонату світу у Бразилії. Гравець шукає собі місце роботи, де б він міг почати грати вже взимку, адже головним пріоритетом для нього є поїздка на світовий форум.

Зазначимо, що Сосу неодноразово викликали до розташування аргентинської збірної, а в 2008 році він став володарем олімпійського золота на Іграх у Пекіні. У "Металісті" аргентинець провів 75 матчів, в яких забив 16 голів.

Нагадаємо, "Металіст" пішов на зимову перерву на третій сходинці турнірної таблиці, відстаючи від "Динамо" лише за рахунок меншої кількості забитих м'ячів. До того ж, у харків'ян на одну гру менше, що в майбутньому може дати команді перевагу над "Динамо". !zn

Читайте також:

Маркевич вважає, що половину його команди слід "змінити"

Керівництво "Металіста" має намір звільнити Мирона Маркевича

Руслан Ротань пройшовся по легіонерам "Металіста": у них тільки долари в очах

Фоменко вважає проведення об'єднаного чемпіонату недоцільним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі