Руні має намір залишити "Манчестер" у зимове міжсезоння

Поділитися
Руні має намір залишити "Манчестер" у зимове міжсезоння Схоже Руні залишить МЮ взимку
Лідер атаки "Юнайтед" і збірної Англії все-таки зважився на зміну команди - у зимове міжсезоння він може стати головною дійовою особою трансферних новин.

Лідер нападу "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії Уейн Руні може залишити свій клуб у зимове міжсезоння.

Незважаючи на те, що днями 28-річний футболісту пресі говорив про те, що щасливий на "Олд Траффорд" і йому комфортно в команді Девіда Мойеса, форвард хоче розглянути варіанти з відходом з клубу.

Британські мас-медіа пишуть про те, що Руні відмовився починати переговори з представниками "Манчестер Юнайтед" про продовження чинної угоди, яка закінчується влітку 2015-го року.

Поки форвард не дає ніяких гарантій щодо пролонгації контракту з "Червоними дияволами". У той же час, агент футболіста Пол Стретфорд готовий скористатися цією невизначеністю для того, щоб провернути трансфер гравця вже взимку.

Передбачається, що Уейн хоче змін і готовий перебратися у клуб, який проводить стабільно сильні сезони в Лізі Чемпіонів. Зазначимо, що Руні міг залишити МЮ ще влітку, однак манкуніанці відхилили дві пропозиції "Челсі" щодо свого лідера. Також форвардом активно цікавилися "Парі Сен-Жермен", "Арсенал" та "Барселона".

Нагадаємо, "Манчестер" є суперником "Шахтаря" у групі А Ліги Чемпіонів. 2 жовтня донеччани зіграли внічию 1:1 з англійським клубом на домашньому стадіоні у Донецьку. Втім, Руні участі у матчі не брав. !zn

Читайте також:

Луческу вважає, що "Шахтар" вже досяг рівня "Манчестер Юнайтед"

Напередодні зустрічі з "Шахтарем" МЮ поступився середняку Прем'єр-ліги, скотившись на 12-те місце

Ім'ям Андрія Шевченка назвуть одну зі станцій метро у Лондоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі