В МЮ вирішили не продавати Руні "ні за які гроші"

Поділитися
В МЮ вирішили не продавати Руні "ні за які гроші" Уейн Руні © premier.gov.ru, da-medvedev.ru
Нові новини щодо нападника МЮ Уейна Руні надійшли з Англії.

Керівництво і власники "Манчестер Юнайтед" ухвалили рішення щодо ситуації з Уейном Руні, і повідомили "Челсі", що 27-річного форварда не буде продано ні за які гроші і він залишиться в клубі, незалежно від того, подобається йому це чи ні, повідомляє The Guardian.

Згідно з ексклюзивною інформацією журналіста видання Даніеля Тейлора, американський власник МЮ Малкольм Глейзер вирішив діяти з позиції сили і принципово не приймати пропозиції "Челсі". Боси "Юнайтед" вважають неправильним йти на поводу у гравця, і за даними газети їхня позиція не зміниться, навіть якщо Руні подасть офіційний запит про трансфер або публічно оголосить про своє бажання покинути клуб.

Нагадаємо, що раніше "Челсі" зробив несолько спроб придбати нападника збірної Англії Руні, проте МЮ щоразу відповідав відмовою. При цьому Руні натякав, що не проти покинути розташування "Червоних дияволів", поки клуб не попросив гравця офіційно сформулювати свою позицію до 14 серпня.

Наразі Руні знаходиться у збірній Англії, яка проведе спаринг із Шотландією, і, швидше за все, Шрек зможе отримати там довгоочікувану ігрову практику - у МЮ він спочатку був засланий у дубль, а потім і зовсім відсторонений від ігор з формулюванням "травма плеча".

Як пише Тейлор, після повернення зі збірної Руні повідомлять про прийняте рішення, а також підтвердять, що в клубі досі розраховують на нього, і порекомендують гарненько подумати над тим, щоб викинути думки про відхід із голови і повернутися на свій колишній рівень, якщо він хоче поїхати на чемпіонат світу наступного літа.

Журналіст також повідомляє, що найближчим часом Девід Мойес має намір звернутися до вболівальників з проханням не влаштовувати обструкцію Уейну Руні, коли він повернеться в команду.

Читайте також:

"Манчестер Юнайтед" виграв перший титул з новим наставником Девідом Мойесом

Уейн Руні, що відмовив "Челсі", зіграв у гольф поблизу розташування клубу

Трансфер Гарета Бейла в "Реал" обіцяє стати рекордним в історії футболу

Дубль Кріштіану Роналду приніс "Реалу" перемогу над "Челсі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі