Луческу вважає, що Україна - занадто сильний суперник для Румунії у стикових матчах

Поділитися
Луческу вважає, що Україна - занадто сильний суперник для Румунії у стикових матчах Луческу вважає українську збірну сильним суперником
Румунський фахівець побажав збірній своєї країни уникнути зустрічі з українською командою у плей-офф європейського відбору на ЧС-2014.

Головний тренер "Шахтаря", румунський фахівець Мірча Луческу, говорячи про стикові матчі за право зіграти на чемпіонаті світу-2014, зазначив, що не хотів би, щоб збірній Румунії у суперники дісталася збірна України.

За словами Містера, українці зараз дуже сильні і можуть створити проблеми будь-якому супернику.

"Україна - дуже сильна команда. Нікому б не побажав з нею зустрітися", - зазначив Луческу.

"І, звичайно ж, бажаю збірній Румунії уникнути зустрічі з цим опонентом. Головною перевагою збірної України є те, що в її складі майже немає футболістів, які виступають за кордоном, тому хлопці більше часу можуть тренуватися разом", - вважає досвідчений фахівець.

Нагадаємо, що у плей-офф європейського відбору, що складається з двохраундових протистоянь, одним з можливих суперників України може стати Румунія, яка посіла друге місце в групі D. Румуни не втратили свого шансу, обігравши в завершальному поєдинку Естонію 2:0. Перше місце у цьому секстеті посіли голландці.

Примітно, що раніше низка ЗМІ повідомляла, що Мірчі Луческу неодноразово робили пропозицію очолити збірну України, проте щоразу ситуація не знаходила свого продовження у вигляді переговорів і підписаного контракту. Особливо почастішали розмови про прихід Містера на посаду головного тренера української збірної у 2012 році - саме перед призначенням Михайла Фоменка.

Нагадаємо, жеребкування стикових матчів відбудеться 21 жовтня в Цюріху, а самі поєдинки пройдуть 15 і 19 листопада. Їхні переможці отримають чотири європейські путівки на чемпіонат світу у Бразилії. !zn

Читайте також:

Росія, Боснія та Іспанія вийшли на ЧС, Португалія, Греція та Франція вирушили у плей-офф

Президент ФІФА назвав помилкою проведення чемпіонату світу у Катарі

ФІФА затвердила автоматичну систему фіксацію голу на ЧС-2014

Луческу вважає, що проблеми "Манчестер Юнайтед" - через відхід Фергюсона

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі