Лікарі поступово виводять Міхаеля Шумахера з коми

Поділитися
Лікарі поступово виводять Міхаеля Шумахера з коми © rt.com
Радісні для мільйони вболівальників новини надійшли з госпіталю у Греноблі: великий автогонщик, який отримав важкі травми після падіння на гірських лижах, одужує.

Інформація, яку видала два тижні тому іспанське видання Marca, знайшла офіційне підтвердження: лікарі госпіталю у Греноблі почали новий етап лікування семиразового чемпіона світу з перегонів серії Формула-1 Міхаеля Шумахера.

Він передбачає поступове виведення Шуми зі стану штучної коми, в яку його було введено після трагічного падіння на гірських лижах і удару об камінь.

Міхаель добре реагує на лікування, а тому лікарі почали процес поступового виведення німця з коми. Лікарі кажуть, що надмірно радіти не варто, адже процес може зайняти тривалий час до двох місяців. Давати прогнози про майбутнє Шумахера ніхто не поспішає, відзначаючи, що пророкувати щось безглуздо.

Нагадаємо, падіння під час катання на гірських лижах в Альпах Шумахера трапилося 29 грудня - гонщик наїхав на один із каменів, який зустрівся на його шляху, коли він опинився за межами основної траси. У лікарні обстеження виявило у Шумахера крововилив у мозок. Лікарі ввели його у стан штучної коми і негайно прооперували. Стан Шумахера після оперативного втручання залишався стабільно важким.

Примітно, що гонщики продовжують вірити в одужання Шуми: на болідах гонщиків Льюїса Хемілтона і Ніко Росберга, які будуть брати участь у тестових заїздах у Хересі (Іспанія), з'являться слова підтримки на адресу семиразового чемпіона світу. Нагадаємо, що саме у команді "Мерседес" Шумі завершив свою блискучу кар'єру. !zn

Читайте також:

Поліція розповіла про розслідування падіння Шумахера

Популярність Міхаеля Шумахера принесе йому 21 мільйон євро за 7 років

Політ і невдале приземлення триразового олімпійського чемпіона порівняли з падінням Шумахера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі