Популярність зірки автоспорту Міхаеля Шумахера принесе йому 21 мільйон євро за 7 років

Поділитися
Популярність зірки автоспорту Міхаеля Шумахера принесе йому 21 мільйон євро за 7 років Шумі як і раніше зірка © f1news.ru
Семиразовий чемпіон світу з перегонів серії Формула-1 підписав черговий вигідний рекламний контракт.

29 серпня було оголошено про укладення Міхаелем Шумахером рекламного контракту з однією з фінансових компаній Німеччини терміном на сім років на загальну суму 21 мільйон євро.

Семиразовий чемпіон світу з перегонів серії Формула-1 Міхаель Шумахер продовжує залишатися в центрі уваги. Незважаючи на свій відхід із "Формули-1", німець користується популярністю у рекламодавців, інформує Bild. Міхаель Шумахер рекламує послуги цієї німецької компанії з 1996 року.

За словами самого Шумахера, подібний варіант розвитку його кар'єри є оптимальним.

Нагадаємо, що Шумахер залишив "Королівські перегони" після закінчення сезону-2012. Останнім етапом, у якому Шумі взяв участь як гонщик боліда Формули-1, став Гран-прі Бразилії у кінці листопада минулого року. Тоді Червоний Барон фінішував на своєму "Мерседесі" на 7-му місці.

Це був другий відхід Шумахера з Формули-1 - раніше він повідомляв про завершення кар'єри в кінці сезону-2006. Саме за цей відрізок своєї кар'єри, виступаючи у "Бенеттоні" і "Феррарі" він досяг найбільшої популярності, завоювавши сім чемпіонських титулів. Покинувши перегони, Шумахер продовжував працювати у Ferrari як експерт і радник, періодично тестуючи боліди. Також він брав участь у мотоперегонах.

Однак у 2010-му він все-таки повернувся у "формулу" - щоправда, його виступи в чемпіонаті світу не були такими, яких від нього очікували вболівальники. Вперше за історію своєї кар'єри у Формулі-1 (за винятком дебютного сезону) він жодного разу не фінішувавши на подіумі. 24 червня 2012 року на Гран-прі Європи Міхаель Шумахер вперше після свого повернення в перегони піднявся на подіум, посівши третє місце.

Міхаель Шумахер є володарем 29 рекордів у Формулі-1: серед найбільш значущих досягнень німця - кількість чемпіонств (7), перемог на Гран-прі (91), а також подіумів (п'єдесталів пошани). !zn

Читайте також:

Чемпіону "Формули-1" насилу вдалося впоратися з "Ладою"

Австралійський гонщик Марк Веббер покине Формулу-1 заради перегонів на Porsche

Колишній гонщик Формули-1 повертається в автоспорт після важкої травми

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі