Шумахера буде виведено з коми найближчими днями, - ЗМІ

Поділитися
Шумахера буде виведено з коми найближчими днями, - ЗМІ Іспанська повідомляє преса, що Міхаель Шумахер видужує © rt.com
Авторитетне іспанське видання Marca передбачає, що кілька фактів свідчить про поліпшення стану семиразового чемпіона світу з перегонів Формула-1, який вже майже три тижні перебуває у комі.

Лікарі клініки французького Гренобля можуть вивести семиразового чемпіона з перегонів серії Формула-1 Міхаеля Шумахера зі стану штучної коми найближчими днями, передбачає іспанська газета Marca.

На думку іспанських журналістів, низка фактів свідчить про те, що Шумі видужує після страшної травми, отриманої під час катання на лижах у французьких Альпах.

"Абсолютна тиша: лікарям спілкуватися заборонено, сім'я екс-гонщика попросила журналістів трохи потерпіти", - пише видання.

"З Німеччини надходить інформація, що лікарі розглядають можливість виведення Міхаеля зі штучної коми, в яку він був введений у перший же день, а це знак того, що його стан поліпшується", - припускає Marca.

Нагадаємо, під час катання на гірських лижах в Альпах Шумахер упав 29 грудня - гонщик наїхав на один із каменів, який зустрівся на його шляху, коли він опинився за межами основної траси. У лікарні обстеження виявило у Шумахера крововилив у мозок. Лікарі ввели його у стан штучної коми і негайно прооперували. Стан Шумахера після оперативного втручання залишався стабільно важким.

Кілька днів тому лікарі клініки провели обстеження головного мозку Шумі, щоб визначити найбільш постраждалі зони. Втім, про його результати не повідомляли. !zn

Читайте також:

Поліція розповіла про розслідування падіння Шумахера

Популярність Міхаеля Шумахера принесе йому 21 мільйон євро за 7 років

Політ і невдале приземлення триразового олімпійського чемпіона порівняли з падінням Шумахера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі