Поліція розповіла про розслідування падіння Шумахера

Поділитися
Поліція розповіла про розслідування падіння Шумахера © foxcrawl.com
Французькі поліцейські поділилися останніми новинами про інцидент, що стався у французьких Альпах, через який семиразовий чемпіон світу опинився у комі і досі балансує на межі життя і смерті.

Французька поліція, яка веде розслідування нещасного випадку, що стався з 7-разовим чемпіоном світу Міхаелем Шумахером, повідомила нові подробиці справи.

У розпорядженні правоохоронних органів окрім свідчень виявився і відеозапис із камери, яку було встановлено на шоломі гонщика. За словами поліцейських, падіння сталося через те, що Шумі з'їхав з маркованої траси на три-шість метрів, упав і вдарився головою об камінь. Це сталося приблизно за вісім метрів від краю офіційного схилу, дозволеного для катання.

"Ми проаналізували кадри, зняті камерою на шоломі Шумахера. Цей запис є важливим елементом справи, там відображено безпосередньо з'їзд з траси і момент падіння. Тривалість запису складає приблизно дві хвилини, вона включає не тільки зображення, але і звук", - заявив Патрік Кінсі, прокурор, який вів справу.

"По запису можна зробити висновок, що він дуже хороший гірськолижник. Він з'їхав з траси і в той момент не гальмував. До цього його маршрут пролягав по досить складному схилу, де Міхаель трохи скидав швидкість, змінюючи напрямок руху. Він зачепив лижею камінь, втратив рівновагу і впав головою вперед, вдарившись нею об камінь, розташований за три метри нижче. Лижі були у чудовому стані і точно не є причиною інциденту", - додав колега Кінсі інспектор Стефан Бозон.

Нагадаємо, що після падіння Шумахера було доставлено до місцевої клініки, а потім перевезено до шпиталю міста Гренобля. Там гонщику було зроблено дві операції, для чого його ввели у стан штучної коми. За заявами лікарів, стан спортсмена через 10 днів після падіння залишається критичним, тим не менш помічено незначні поліпшення. !zn

Читайте також:

Популярність Міхаеля Шумахера принесе йому 21 мільйон євро за 7 років

Ангела Меркель отримала травму, катаючись на лижах

Тенісист Сергій Бубка повернувся у великий спорт після серйозної травми

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі