Ліга Європи: букмекери вважають, що українські клуби впевнено переможуть суперників

Поділитися
Ліга Європи: букмекери вважають, що українські клуби впевнено переможуть суперників "Чорноморець" вважається фаворитом протистояння із загребським "Динамо" © bigbord.net
На думку спортивних аналітиків, "Динамо", "Чорноморець" і "Дніпро" мають вперше у нинішньому розіграші групового турніру одночасно здобути перемоги у своїх протистояннях.

Букмекери вважають, що українські клуби у Лізі Європи вперше в нинішньому сезоні зможуть досягти стовідсоткового результату у своїх протистояннях.

На перемогу "Чорноморця" над хорватським "Динамо" в Одесі можна поставити з показником 1,67, виграш київського "Динамо" у виїзній зустрічі з бельгійським "Генком" оцінюється з коефіцієнтом 2,25. Те, що "Дніпро" візьме три очки в домашньому матчі з румунським "Пандурієм", котирується як дуже ймовірна подія - 1,35.

Нагадаємо, що раніше у розіграші групового турніру Ліги Європи-2013/14 ще жодного разу всім трьом українським командам не вдавалося здобути перемоги у всіх матчах. Найбільш успішним для українського рейтингу в таблиці коефіцієнтом УЄФА був 4-й тур ЛЕ, в якому "Динамо" і "Дніпро" взяли по три очки, а одесити в напруженому виїзному поєдинку з "Лудогорцем" зуміли зіграти внічию 1:1.

ТАКОЖ: Ярмоленко і Федецький увійшли до символічної збірної 4-го туру Ліги Європи

Зазначимо, що в перших зустрічах "Чорноморець" виграв на виїзді у "Динамо" 3:1, а "Дніпро" у "Пандурія" 1:0. А ось "Динамо" є що доводити у поєдинку з "Генком" - у Києві бельгійці несподівано здолали "біло-синіх" 1:0.

Найімовірніше, вважають контори, дніпряни заб'ють у ворота румунської команди 2 і більше м'ячі - на цю подію приймають ставки з коефіцієнтом 1,5. У Генку якщо команда зможе потішити глядачів кількома м'ячами, то швидше за все, "Динамо" зуміє зробити це частіше за опонента. А в Одесі - місцева команда проявить свою здатність досягати успіху з мінімальною кількістю пропущених і забитих голів: ставити на те, що одесити і загребці заб'ють на двох менше 2 голів з показником 1,67.

Нагадаємо, що "Генк" та "Динамо" вийдуть на поле 28 листопада о 20:00, а "Дніпро" і "Чорноморець" проведуть свої поєдинки одночасно - о 22:00. !zn

Читайте також:

Луческу готовий переграти "Манчестер Юнайтед" і вийти до плей-офф Ліги Чемпіонів

Ліга Чемпіонів: "Аякс" завдав першої поразки "Барселоні"

"Дніпро" і "Металіст" дограють перерваний матч 4 грудня - з другого тайму

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі