"Дніпро" і "Металіст" дограють перерваний матч 4 грудня - з другого тайму

Поділитися
"Дніпро" і "Металіст" дограють перерваний матч 4 грудня - з другого тайму Дніпро" і "Металіст" знову зустрінуться на полі © moskva.com
Дніпропетровський та харківський клуби зустрінуться знову, щоб довести до кінця розпочате 6 жовтня у Дніпропетровську.

Перерваний поєдинок 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України "Дніпро" - "Металіст", який розпочався 6 жовтня 2013 року в Дніпропетровську, буде зіграно 4 грудня. Матч розпочнеться з другого тайму при рахунку 2:1 на користь дніпропетровців.

Нагадаємо, що гру було перервано через перебої з системою штучного освітлення на стадіоні "Дніпро-Арена". Футболісти вийшли на другий тайм, однак незабаром над стадіоном почало гаснути світло - через деякий час очікування освітлення згасло повністю. Суддя матчу прийняв рішення відвести команди до роздягальнень, а за 10 хвилин делегат разом з арбітром зупинив протистояння.

Пізніше "Металіст" вимагав зарахувати "Дніпру" технічну поразку, однак у Контрольно-дисциплінарному комітеті Федерації футболу України відкинули скаргу харків'ян, постановивши, що поєдинок слід догравати, а не перегравати.

ТАКОЖ: Кубок України: "Дніпру" зарахували технічну поразку за неявку на матч із "Чорноморцем"

У Дніпропетровську розглядали кілька версій інциденту: збій системи енергопостачання, але у "Дніпроенерго" спростували будь-які аварії на лініях електропередач. Також лунав варіант, що комп'ютерні системи "Дніпро-Арени" зазнали хакерської атаки. Як би там не було, зрештою команди з'ясують стосунки на футбольному полі.

Відзначимо, що 6 жовтня рахунок у зустрічі команд було відкрито на 10-й хвилині Євгеном Чеберячком, а через чотири хвилини відзначився Роман Зозуля. "Металіст" скоротив відставання голом Едмара на 31-й хвилині.

Нагадаємо, на сьогоднішній день "Металіст" має у своєму активі 34 очки після 15 матчів - харків'яни йдуть на другому місці після "Шахтаря". "Дніпро" набрав 31 очко у 14 поєдинках. !zn

Читайте також:

Герой матчу з Францією Роман Зозуля міркує про своє майбутнє в "Дніпрі"

В "Дніпрі" пригрозили подати на "Металіст" до Спортивного суду в Лозанні

Донецький "Металург" розгромив "Металіст", повернувши лідерство "Шахтарю"

"Арсенал" знято з чемпіонату України рішенням Федерації

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі