Луческу готовий переграти "Манчестер Юнайтед" і вийти до плей-офф Ліги Чемпіонів

Поділитися
Луческу готовий переграти "Манчестер Юнайтед" і вийти до плей-офф Ліги Чемпіонів
Наставник "Шахтаря" налаштовує команду на успіх у заключній зустрічі. Тільки перемога забезпечить "гірникам" стовідсоткову гарантію участі в 1/8 фіналу.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу задоволений перемогою над іспанським "Реал Сосьєдадом" 4:0.

Наставник зазначив, що найбільш надійний спосіб забезпечити собі участь в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів - обіграти в заключному поєдинку "Манчестер Юнайтед" на виїзді.

"Є два тижні, щоб добре підготуватися до матчу у Манчестері. Щоб пройти далі, іншого варіанту, окрім як перемагати МЮ, у нас немає. Будемо робити все можливе, щоб це здійснити", - зазначив Луческу.

Нагадаємо, що завдяки великій перемозі "Червоних дияволів" над німецьким "Байєром" на виїзді (5:0) донеччани вийшли на друге місце турнірної таблиці групи А і випереджають на один пункт німецьку команду. У 6-му турі "аптекарі" вирушать в гості до "Реала".

За словами Містера, у поєдинку з іспанською командою його підопічним вдалося збентежити суперника після швидкого гола у другому таймі. Після цього, вважає румунський фахівець, в опонента не було шансів.

"Ключовим моментом був пресинг, після якого ми відібрали м'яч. Він дійшов до Тейшейри, який забив другий гол. Після цього, здається, "Сосьєдад" зрозумів, що сьогодні у Донецьку їм ловити нічого".

"Ми добре контролювали м'яч, провели багато комбінацій. По суті, з того моменту результат було вирішено. Коли рахунок став 2:0, "Сосьєдад", звичайно, розкрився. Це дозволило нам проводити швидкі контратаки, з'явилися вільні зони. Наші швидкісні футболісти, зрозуміло, тільки цього і чекають. Звичайно, порівняти цю гру можна з матчами проти МЮ і "Байєра", тому що тоді суперники до кінця дотримувалися обраної тактики, а "Реал Сосьєдад" розкрився", - резюмував вдалий поєдинок Луческу.

Відзначимо, що всі голи "гірників" було забито бразильськими легіонерами - Луїс Адріану, Алексом Тейшейрою та Дугласом Костою. Мірча Луческу вважає, що його команда виконала завдання на матч і заслужено перемогла.

Відзначимо, що наступний матч у Лізі Чемпіонів "Шахтар" зіграє 10 грудня. !zn

Читайте також:

Ліга Чемпіонів: "Аякс" завдав першої поразки "Барселоні"

Луческу пояснив невдачу збірної України поганим суддівством

Збірна України зіграє перший домашній матч відбору ЧС-2018 без глядачів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі