Газзаєв вважає, що при ньому "Динамо" грало у кращий футбол, ніж при Блохіні

Поділитися
Газзаєв вважає, що при ньому "Динамо" грало у кращий футбол, ніж при Блохіні © tacopshq.com
Колишній тренер киян стверджує, що в цій команді є лише хороші гравці, що саме по собі не може принести необхідний результат.

Колишній наставник "Динамо" Валерій Газзаєв вважає, що на сьогоднішній день кияни під керівництвом Олега Блохіна демонструють набагато гірший футбол у порівнянні з грою його колективу.

"На мою думку, для успішного виступу потрібно три компоненти: управління командою, тренувальний процес, куди входить і тактика, а також психологія. Всього цього я не бачу у сьогоднішньому "Динамо". Є наявність хороших гравців - президент зробив усе можливе, щоб посилити склад команди. Решта - робота головного тренера", - зазначив Газзаєв.

Як вважає російський фахівець, під час його роботи у "Динамо" керівництво клубу виділяла менші суми на легіонерів, але київська команда демонструвала непоганий результат.

"Справа в тому, що у мене як у головного тренера була абсолютно інша стратегія. Я більше довіряв вихованцям місцевого футболу, тому молодь почала грати. Я вважав, що поки у "Динамо" не буде кістяка з гравців української національності, то ніякого результату бути не може. Звичайно, все не обійшлося б без сильних легіонерів. Можу сказати, що ми виконували стратегію - команда непогано грала в чемпіонаті, поступившись чемпіонством лише в кінці, молодь прогресувала", - вважає Газзаєв.

Нагадаємо, росіянин обіймав посаду головного тренера "біло-синіх" у 2009-2010 роках, прийнявши свої обов'язки після Юрія Сьоміна. При керівництві Газзаєва динамівці не зуміли виграти чемпіонат України, поступившись золотом "Шахтарю", а вже в наступному сезоні кияни не зуміли кваліфікуватися до Ліги Чемпіонів, програвши потім і два матчі в Лізі Європи. Після програшу молдавському "Шерифу" 0:2 Газзаєв подав у відставку.

ТАКОЖ: Колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін розкритикував команду Блохіна

Втім, кілька фахівців, резюмуючи роботу Газзаєва в "Динамо" в першу чергу роблять акцент на тому, що при ньому закріпилися у складі молоді гравці, які сьогодні є лідерами колективу - Андрія Ярмоленко, Денис Гармаш і Євген Хачеріді.

Газзаєв вважає, що у керівництва команди тоді не вистачило терпіння - адже його робота вже почала давати плоди.

"Вважаю, що все було вірно з точки зору тактики, підготовки, тренувального процесу і результату. Окрім того, команда демонструвала хороший футбол", - підсумував Газзаєв.

Нагадаємо, що зараз Валерій Газзаєв є президентом "Аланії", а також головою організаційного комітету проекту "Українсько-російський об'єднаний чемпіонат". !zn

Читайте також:

Блохін встановив новий антирекорд із "Динамо"

Леоненко припустив, що незабаром у "Динамо" не буде "не тільки Блохіна, але і Суркіса"

Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив

Легендарний динамівець Бєланов вірить у тренерський талант колишнього партнера Блохіна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі