Динамівське "обличчя з обкладинки" Мбокані виявив бажання залишити Київ

Поділитися
Динамівське "обличчя з обкладинки" Мбокані виявив бажання залишити Київ Мбокані хоче якомога більше часу проводити на футбольному полі © football.ua
Найкращий бомбардир "Динамо" здивований тим, що тренерський штаб не дає йому проводити більше часу на футбольному полі.

Конголезький нападник "Динамо" Дьємерсі Мбокані, який підписав влітку з киянами чотирирічний контракт, не виключає можливості покинути розташування бронзових призерів-2012/13 у зимове трансферне вікно.

Про своє бажання Мбокані розповів в інтерв'ю бельгійському виданню Het Nieuwsblad.

"Мені подобається життя у Києві, мені подобається клуб, але така система ротації складу не для мене. Мені потрібно більше матчів, щоб бути у формі", - зазначив Мбокані.

"Коли я підписував контракт, тренер і президент обіцяли мені, що я буду грати всі матчі. Якщо ситуація не зміниться, то я хочу покинути "Динамо" в кінці сезону", - припустив конголезець.

Головний герой останнього номера клубного журналу поскаржився на те, що в останніх чотирьох матчах він залишався на лаві запасних, виходячи потім на заміну, і лише одного разу це сталося через травму - в інших випадках таке рішення приймав Олег Блохін.

"Я не шкодую про свій вибір. Я дуже зважував свій відхід з Андерлехта і в Києві дійсно є найкращим бомбардиром з п'ятьма голами у десяти матчах, але я був розчарований, що не вийшов в основі на матч із Генком. Я дуже добре знав цю команду, однак тренер це не взяв до уваги", - додав Мбокані.

Нагадаємо, Дьємерсі Мбокані, підписавши контракт із киянами, відразу ж почав виконувати свою роботу на футбольному полі, відзначившись 5 голами у 10 іграх. Однак у ключових поєдинках з "Шахтарем", "Дніпром" і "Металістом" конголезець не зумів засмутити суперника. А в минулому поєдинку з "Ворсклою", в якому динамівці уникнули поразки лише в доданий арбітром час, Мбокані вийшов на заміну за рахунку 1:2, проте роль рятівника дісталася не йому, а нігерійцю Лукману Аруні. !zn

Читайте також:

Блохіна у Полтаві закидали біляшами

"Динамо" сенсаційно програло "Генку", змазавши вдалий український старт у Лізі Європи

Сенсація у Донецьку: "Металург" зіграв внічию з "Шахтарем"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі