Мбокані представив новий номер журналу "Динамо"

Поділитися
Мбокані представив новий номер журналу "Динамо" Мбокані на тлі фотографії "Динамо" 1970-х
Нападник киян, найкращий бомбардир в нинішньому сезоні, відновлюється після травми голеностопа, паралельно взявши участь у зустрічі з уболівальниками.

Конголезький нападник Дьемерсі Мбокані, який є найкращим бомбардиром киян в чемпіонаті Прем'єр-ліги України-2013/14, взяв участь у зустрічі з уболівальниками, на якій був представлений новий номер динамівського журналу.

Мбокані, який за два місяці перебування в команді Олега Блохіна зумів закріпитися в основі і відзначитися кількома точними влученнями в поєдинках різного рівня, став обличчям клубного журналу.

"Я вважаю "Динамо" сильним клубом, хоча б тому, що кияни постійно беруть участь в єврокубках. По закінченню виступів у Києві я не виключаю переходу в один з суперклубів Європи. Але до цього у мене ще чотири роки за контрактом, і за цей час я спробую допомогти "Динамо" стати таким же суперклубом", - зазначив Мбокані.

Нагадаємо, що "Динамо" придбало нападника у бельгійського "Андерлехта" за 7,5 мільйонів євро, підписавши з ним чотирирічний контракт. Трансфер конголезця можна було б вважати одним із найбільш вдалих для "Динамо" за останні роки, тим більше, що Мбокані вже встиг проявити непоганий бомбардирський талант в динамівській футболці. Втім, відзначитися в ключових поєдинках у Мбокані поки не виходило.

Між тим, на презентації журналу футболіст зазначив, що вже відновився після травми голеностопа, яку він отримав у матчі з "Карпатами". Найближчими днями приступить до тренувань в загальній групі. !zn

Читайте також:

"Динамо" сенсаційно програло "Генку", змастивши вдалий український старт у Лізі Європи

Слідом за "Шахтарем" і "Металістом" київське "Динамо" презентувало нову форму

Колишній динамівець Саленко припустив, що розгром від "Металіста" не зламав киян

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі