Збірна Польщі втратила двох гравців перед матчем з Україною

Поділитися
Збірна Польщі втратила двох гравців перед матчем з Україною Аркадіуш Милик вибув з команди перед зустріччю з Україною © newspix.pl
Суперник української збірної з матчу відбіркового турніру ЧС-2014 зазнав втрат. Вальдемар Форналік не зможе розраховувати на захисника та нападника.

Збірна Польщі напередодні зустрічі з українцями у Харкові втратила двох гравців представника "Мілана", захисника Бартоша Саломона і нападника "Байєра" Аркадіуша Міліка.

Обидва футболісти не змогли вилетіти на місце подій: перший, незважаючи на ушкодження, залишився в розташуванні національної команди, а ось другий вже повернувся до "Аугсбурга". Що стосується Саламона, то він, найімовірніше, встигне відновитися до гри зі збірною Англії, яка відбудеться 15 жовтня.

Втім, при всій повазі до вищевказаних футболістів, їх із натяжкою можна назвати ключовими виконавцями команди Вальдемара Форналіка: найкращі часи цих молодих гравців - в майбутньому. Найбільш важливою інформацією для польських вболівальників напевно стане звістка про те, що до Харкова прибули лідери "кадри" - Роберт Левандовський, Лукаш Пищик, Якуб Блащиковський, Людовик Обраньяк і Артур Боруц.

Українська збірна також 10 жовтня вилетіла з Києва до Харкова - у літаку команди Михайла Фоменка не було травмованих, не вибув з командиі жоден з тих, кого було спочатку запрошено на збір. Лише за здоров'ям хавбека "Динамо" Романа Безуса лікарі національної команди спостерігали.

Нагадаємо, ще влітку, перед товариським поєдинком з Ізраїлем українці втратили провідного півзахисника Дениса Гармаша і центбека Євгена Селіна.

Наразі Україна займає друге місце у своїй групі, маючи у своєму активі 15 очок після 8 матчів, на один бал відстаючи від лідируючої Англії. Матч із Польщею відбудеться 11 жовтня о 21:00 на стадіоні "Металіст". !zn

Читайте також:

Коноплянка відповів оптимістам зі збірної Польщі: нехай бояться

Фоменко вважає, що конфлікт "Дніпра" і "Металіста" не вплине на атмосферу у збірній

Два дербі в 1/8 фіналу Кубка: "Чорноморець" зіграє з "Дніпром", "Карпати" з "Металістом"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі