Колишній "гірник" Левандовський вважає, що "Динамо" йде правильним шляхом

Поділитися
Колишній "гірник" Левандовський вважає, що "Динамо" йде правильним шляхом © multimedia.pol.dk
Польський захисник, який виступає нині у "Севастополі", напередодні зустрічі з киянами висловив кілька компліментів на адресу суперника.

Колишній захисник "Шахтаря" Маріуш Левандовський, який вже протягом кількох сезонів виступає в "Севастополі", вважає, що київське "Динамо" в нинішньому сезоні буде робити все можливе, щоб виграти у донецької команди боротьбу за чемпіонський титул.

"Динамо" - це команда, яка завжди бореться за чемпіонство і завжди ставить перед собою найвищі цілі", - сказав Левандовський.

"Такий клуб не може собі дозволити знижувати планку. Мені здається, що в "Динамо" зробили відповідні висновки, і вони в цьому сезоні будуть діяти по повній програмі, щоб повернути собі чемпіонство".

Левандовський впевнений, що за останній рік динамівці провели правильну трансферну політику, що допоможе команді на шляху досягнення високих цілей.

"У цьому сезоні "Динамо" шукає найкращих футболістів, які могли б по-справжньому підсилити команду. Думаю, що нинішній тренер киян Олег Блохін не випадково запросив у команду саме тих виконавців, які допоможуть їй зробити високий результат", - резюмував Левандовський.

Примітно, що польський захисник за довгі роки виступу за "Шахтар" забив у ворота "Динамо" п'ять голів, тому може вважатися фахівцем по київському клубу. Тим не менш, запорукою успіху у матчі з киянами Левандовський вважає інше - в першу чергу його партнерам не слід втрачати концентрацію до останньої хвилини поєдинку. Саме через це севастопольці, за його словами, і програли "Шахтарю" 1:3 в попередньому матчі чемпіонату.

Нагадаємо, що гра чемпіонату Прем'єр-ліги між "Динамо" та "Севастополем" відбудеться 28 липня о 19:30 на київському НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

"Динамо" виграло у "Інтера" боротьбу за австрійського захисника Драговича

Суркіс вважає "Шахтар" головним "акціонером" "Іллічівця" і ФК "Севастополь"

"Баварія" Гвардіоли завдала першої поразки "Барселоні"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі