Суркіс вважає "Шахтар" головним акціонером "Іллічівця" і ФК "Севастополь"

Поділитися
Суркіс вважає "Шахтар" головним акціонером "Іллічівця" і ФК "Севастополь"
Президент київського "Динамо" зазначив, що його команді в матчах проти кількох українських колективів доводиться заочно змагатися і з донецьким "Шахтарем".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс, відповідаючи на питання журналіста російського видання "Спорт-Уикэнд", назвав донецький "Шахтар" головний акціонером таких українських клубів як "Іллічівець" та ФК "Севастополь".

"У нас (в Україні - прим. ZN.UA) є "команди-однокласники", які фінансуються від однієї особи. Приміром, "Севастополь" та "Іллічівець". "Шахтар" є головним акціонером цих двох клубів, їх господарі є людьми молодших акціонерів. І тому викликають сумніви в однаковій самовіддачі гравців у матчах "Шахтар" - "Іллічівець" або "Іллічівець" - "Динамо" (Київ)", - сказав Суркіс.

"Не хочу сказати, що ці зустрічі проходять нечесно. Але якщо в команді грають по шість-сім гравців з донецького клубу, то самовіддача по відношенню до "Динамо" буде набагато вищою, ніж до "Шахтаря". А коли йде протистояння рівних команд, то кожне очко на вагу золота".

Зазначимо, що ФК "Севастополь" пробився в Прем'єр-лігу завдяки перемозі в змаганнях першої ліги-2012/13. Кримська команда фінансується Вадимом Новинським, одним з бізнес-партнерів президента "Шахтаря" Ріната Ахметова.

"Одне можу сказати: в Росії чемпіонат чистіший. І, напевно, у вас більше міцних середняків, які в лідерів можуть відбирати очки - це дуже важливий момент. В нашому чемпіонаті поки такого немає. Чому чистіший? Кожен бореться за себе", - зазначив Суркіс, намагаючись порівняти український і російський чемпіонати.

Нагадаємо, що в 3-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги "Динамо" зустрінеться з "Севастополем", а вже в наступній ігровій пульке донеччани та кияни зможуть з'ясувати стосунки в очному протистоянні. !zn

Читайте також:

"Дніпро" розгромив "Арсенал", а "Іллічівець" не залишив шансів "Металургу" із Запоріжжя

"Зоря" впевнено перемагає "Таврію" на виїзді в стартовому матчі сезону

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Календар чемпіонату УПЛ-2013/14: "Шахтар" і "Динамо" зіграють вже в четвертому турі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі