"Динамо" виграло в "Інтера" боротьбу за австрійського захисника Драговича

Поділитися
"Динамо" виграло в "Інтера" боротьбу за австрійського захисника Драговича Драгович обрав "Динамо" © sportige.com
За інформацією італійських ЗМІ центрбек "Базеля" Александар Драгович вилетів у Монако для фінальної стадії переговорів з Ігорем Суркісом і підписання контракту з київським клубом.

"Динамо" продовжує шукати можливість отримати австрійського захисника "Базеля" Александара Драговича. Незважаючи на відмову з боку футболіста, кияни провели ряд зустрічей з агентом австрійця і представниками клубу та зуміли переконати талановитого захисника переїхати до Києва.

Італійський журналіст Джанлука Ді Марціо у своєму блозі повідомляє, що сьогодні вранці Драгович пропустив тренування "Базеля" і вилетів до Монте-Карло. У столиці Монако у футболіста відбудеться зустріч з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, за підсумками якої захисник повинен підписати контракт з бронзовим призером чемпіонату України минулого сезону.

Також повідомляється, що трансфер захисника обійдеться "Динамо" в 10 мільйонів євро. Сам Драгович у Києві буде заробляти 2,3 мільйона за сезон.

Нагадаємо, що раніше Драгович був близький до переходу в "Інтер", однак італійський клуб в підсумку не зумів запропонувати гравцеві умови, які він міг би отримати у "Динамо".

Також динамівці розглядають альтернативний варіант посилення оборони - бразильський захисник ПСВ Марсело, за повідомленнями французької преси, зацікавився пропозицією киян і як тільки угода буде схвалена на рівні керівників клубів, відразу ж вирушить в розташування українського клубу. !zn

Читайте також:

Динамівець Гармаш пропустить матч з "улюбленим" "Шахтарем"

"Динамо" не збирається просто так відпускати Мілевського в "Ліворно"

Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі