"Динамо" не збирається просто так відпускати Мілевського у "Ліворно"

Поділитися
"Динамо" не збирається просто так відпускати Мілевського у "Ліворно" Мілевський постарається залагодити все з "Динамо" і перейти у "Ліворно" © www.fcdynamo.kiev.ua
В опального форварда, який практично домовився про продовження кар'єри у Серії А, можуть виникнути проблеми з розірванням динамівського контракту.

Італійське видання Tuttomercatoweb повідомляє, що у нападника київського "Динамо" Артема Мілевського, який вже практично домовився з італійським "Ліворно" про підписання нового контракту, можуть виникнути проблеми з розірванням чинного трудового договору з киянами.

Нагадаємо, він закінчується 2 вересня, а платити за зупинку його дії новачок Серії А не має наміру. Таким чином, нападник зможе підписати угоду з будь-яким клубом, але поїхати на збори він має право тільки з дозволу киян.

Офіційної реакції з боку президента "Динамо" Ігоря Суркіса або інших топ-менеджерів поки не послідувало.

Відзначимо, що у понеділок 22 липня Мілевський прибув у Ліворно для проходження медогляду, а також для того, щоб залагодити всі формальності, пов'язані з трансфером. Новачок Серії А готовий переглянути 28-річного форварда і підписати контракт на один сезон з опцією продовження ще на два.

Втім, поки італійській пресі не вдалося зловити українського форварда для будь-яких коментарів, вболівальники клубу вже обговорюють прихід у команду потенційного новачка. З одного боку майже всі погоджуються, що Мілевський - майстерний гравець хорошого рівня, з іншого - бояться, що українець не зуміє проявити себе через те, що останнім часом не грав, а в основному "насолоджувався життям".

"З того, що я бачив, Мілевський - хороший гравець. Він грав на чемпіонаті світу, був основним у збірній. Можливо, вирішив в якийсь момент насолодитися життям, але сподіваюся, що зараз він знову прагне грати у футбол", - говорить один з коментаторів.

"Можливо, у Мілевського був не найкращий період у клубі, який був єдиним у його кар'єрі. Іноді приводить до наплювацького ставлення до тренувань і бажанням змінити обстановку. Схоже, він дійсно дуже хоче у Ліворно - як я зрозумів, Мілевський прагне проявити себе у нас, а потім піти на підвищення", - практично погоджується з першою думкою інший вболівальник.

"Сьогодні, 22 липня, і якщо навіть припустити, що угода відбудеться завтра, то, повірте мені, 1 серпня Мілевський виїде з Ліворно через проблеми з печінкою. І навряд чи я помиляюся", - заперечує один із песимістів.

Нагадаємо, що варіант продовження кар'єри у "Ліворно" виник у Мілевського близько 10 днів тому, за що українець вже кілька разів встиг злітати у розташування клубу і домовився про умови нового контракту з італійцями. !zn

Читайте також:

Суркіс все ще сподівається отримати фінансову компенсацію за Мілевського

Мілевський ще раз наголосив: у клубі з України він грати не має наміру

В італійській Серії А буде знову грати український футболіст

Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі