Мілевський ще раз наголосив: у клубі з України він грати не має наміру

Поділитися
Мілевський ще раз наголосив: у клубі з України він грати не має наміру Мілевський вже тренується
Опальний нападаючий київського "Динамо" у черговий раз підтвердив, що не має бажання продовжувати свою кар'єру в Україні.

Артем Мілевський, який з певних причин, маючи контракт з київським "Динамо", не бере участь у матчах команди Олега Блохіна, заявив, що в літнє міжсезоння не має наміру залишатися в жодному з українських клубів, повідомляє "Спорт Сегодня".

"Треба дочекатися літа. А там буде видно, що і як. Поки буду грати за дубль. Чи залишуся в Україні? Ні, я не перейду ні в якій український клуб. Де побачите, не знаю. Це таємниця, особисте", - відзначив нападаючий.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про інтерес до Мілевського з боку київського "Арсеналу". Про переговори з українським форвардом говорив і новий власник "канонірів" Олександр Оніщенко. Втім, сам футболіст і президент "Динамо" Ігор Суркіс цей факт спростували.

У той же час Мілевський заявив, що вже приступив до тренувань в розташуванні "Динамо-2", де вже кілька матчів провів його друг і партнер з команди Олександр Алієв.

"Можу сказати, що приступив до тренувань у дублі з Олександром Хацкевичем. Поки працюю там. Була травма, але зараз вже почав бігати. Тренуюся за індивідуальною програмою. Все гаразд, працюю в гарному настрої".

Відзначимо, що у складі київського "Динамо" Мілевський виступає вже 11 сезон, відзначившись 87-ми голами у 278 матчах у динамівському футболці. !zn

Читайте також:

Мілевський не має наміру йти в "Арсенал"

У придбанні Мілевського не зацікавлений ні один клуб

Колишній бразильський легіонер "Динамо": Блохін не заслуговує бути тренером

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі