У контракт Мілевського в "Ліворно" буде внесено пункт про "непрофесійну поведінку"

Поділитися
У контракт Мілевського в "Ліворно" буде внесено пункт про "непрофесійну поведінку" © detskiymir.vn.ua
Італійський клуб, який зацікавлений у послугах українця Артема Мілевського, хоче перестрахуватися.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, "Ліворно" має намір все-таки підписати контракт з опальним київським футболістом Артемом Мілевський, проте готове вжити "превентивні заходи". В угоду буде включений пункт про "непрофесійну поведінку гравця.

Згідно з ним, "Ліворно" зможе в односторонньому порядку розірвати співпрацю в разі непрофесійної поведінки з боку футболіста або його низьких показників у чемпіонаті Серії А.

Переговори про перехід Артема Мілевського в "Ліворно" стартували минулого тижня і зараз знаходяться у стадії завершення. Ситуація може вирішиться до 20 липня, проте вже зараз відомо, що "комуністи", як називають команду в Італії, дійсно зацікавлені в послугах Мілевського і раніше припускають, що саме в їх клубі український нападник нагадає про себе, як про кваліфікованого виконавця.

Серйозність намірів "Ліворно" підтверджується тим, що переговори про трансфер Мілевського веде президент клубу Альдо Спінеллі. Минулого тижня Мілевський зустрічався з президентом клубу і обговорив з ним умови контракту. Швидше за все, в "Ліворно" українець виявиться на правах оренди, адже угода нападника з "Динамо" діє до 2 вересня, а італійці не мають наміру платити за його перехід.

Нагадаємо, що раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс зазначив, що був би не проти заробити на трансфері Мілевського, проте незабаром додав, що більше долею опального футболіста не займається. !zn

Читайте також:

Капелло вважав Мілевського одним з кращих футболістів Європи

Мілевський повертає колишню популярність на трансферному ринку

Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками

"Баварія" забрала у МЮ талановитого футболіста з "Барселони"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі