Мілевський повертає колишню популярність на трансферному ринку

Поділитися
Мілевський повертає колишню популярність на трансферному ринку © www.fcdynamo.kiev.ua
Опальний нападник "Динамо" цікавить низку італійських та українських клубів.

Нападник "Динамо" Артем Мілевський, який практично весь минулий сезон у своєму клубі просидів або в запасі, або в молодіжному складі, поступово стає популярною фігурою на трансферному ринку.

У київського футболіста 2 вересня закінчується контракт з "Динамо" і цілком ймовірно, що кілька клубів, зацікавлених у його послугах, готові не тільки почекати, коли Мілевський стане вільним агентом, а і в це міжсезоння оформити його трансфер.

Як повідомляє італійське видання TuttoBolognaWeb, новим клубом 28-річного українського форварда може стати "Генуя". Принаймні, саме "червоно-сині" виявляють найбільшу зацікавленість в послугах футболіста на Апеннінах. Раніше в число претендентів на форварда "Динамо" входили також "Болонья" і "Торіно", а сам гравець неодноразово заявляв, що хоче продовжити кар'єру в теплих країнах, і проводив свою відпустку саме в Італії.

Відзначимо, що в ці дні "Генуя" провернула трансфер сенегальського форварда російського "Краснодара" Муси Конате, проте судячи з усього, на цьому клуб не зупиниться і спробує здобути ще і Мілевського.

Раніше повідомлялося, що Мілевський може опинитися у дніпропетровському "Дніпрі", а за інформацією деяких джерел, ще один український клуб - донецький "Металург" - хоче форварда з українським паспортом. Втім, Мілевський неодноразово говорив, що до команди Прем'єр-ліги України переходити не збирається. !zn

Читайте також:

Суркіс все ще сподівається отримати фінансову компенсацію за Мілевського

Алієв не скористався своїм шансом - він знову переведений у дубль

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі