Алієв не скористався своїм шансом - він знову переведений у дубль

Поділитися
Алієв не скористався своїм шансом - він знову переведений у дубль
Півзахисник київського "Динамо" не зумів переконати тренерський штаб у своїй профпридатності і був відправлений у молодіжну команду.

Олександр Алієв, який провів один матч у складі "Динамо" на Об'єднаному турнірі проти "Спартака", був відправлений у розташування молодіжної команди.

Про це повідомив сам футболіст в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

"Приїхали з Москви, потренувався з командою, а потім мені сказали тренуватися з дублем", - розповів Алієв.

"Більше нічого я не знаю, ні з ким я не розмовляв. Контракт у мене ще діє півроку, до 31 грудня. Я працюю з дублем і переживати мені нема про що. Думаю, що я відпрацюю свій контракт до кінця, а в зимове міжсезоння, напевно, вже буду думати про інший клуб", - підсумував півзахисник "Динамо".

Зазначимо, що Алієв вийшов на поле московського матчу на заміну, однак за чверть години, проведену в грі, він не запам'ятався якимись позитивними діями, а навпаки - зробив декілька втрат і обрізок.

Нагадаємо, що раніше Алієвим цікавився "Дніпро" - у складі дніпропетровської команди він грав в оренді весняну частину минулого сезону. Генеральний директор "Дніпра" Олександр Стеценко стверджував після закінчення чемпіонату, що головний тренер Хуанде Рамос хотів би бачити у своїй команді півзахисника, однак після цього більше жодної офіційної інформації щодо можливого трансферу Алієва до Дніпропетровська не надходило.

У "Динамо" 28-річний півзахисник провів 86 матчів, забивши у них 24 голи. За збірну України Алієв 28 разів виходив на поле і відзначився шістьма точними влученнями. !zn

Читайте також:

"Динамо" продовжує посилювати атаку - підписаний нападник з Конго

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі