Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками

Поділитися
Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками © football.ua
Найкращим бомбардир чемпіонату світу-1994 високо оцінив дії нападників київського "Динамо" в матчах Об'єднаного турніру.

Колишній форвард "Динамо" Олег Саленко, який останнім часом критикував напад динамівців, після матчів Об'єднаного турніру залишився задоволений новачками киян нападниками Джермейном Ленсом і Дьємерсі Мбокані. Обидва футболісти вийшли на поле у стартовому складі у матчі проти московського "Спартака".

"З побаченого у поєдинку зі "Спартаком" можу сказати, що обидва є виконавцями дуже високого рівня. Так що перше враження однозначно вийшло хорошим. Чекаємо на продовження", - зазначив кращий бомбардир ЧС-1994.

"Мбокані показав, що може обіграти один в один, чіплятися за м'яч і тримати у напрузі опонентів. Ленс теж володіє якостями, які потрібні фланговому гравцеві. Адже не просто так він є основним гравцем збірної Голландії. Вважаю, що все залежить від них. Упевнений, що спочатку їм будуть давати можливість проявити себе - не просто так були витрачені гроші на їхнє придбання".

Нагадаємо, що "Динамо" на Об'єднаному турнірі забив 8 голів у 4 матчах, один з яких був на рахунку голландця Ленса. При цьому новачок в поєдинку з "Зенітом" вийшов на заміну і тільки у зустрічі зі "Спартаком" починав гру у стартовому складі.

Втім, киянам, які грають вже кілька сезонів в основному з одним яскраво вираженим форвардом, яким останнім часом був нігерієць Браун Ідейє, напевно доведеться перебудовувати гру в нападі, щоб по-перше, дати можливість проявити новачкам, а по-друге, додати потужності біля чужих воріт. У цьому зв'язку Саленко схиляється до оптимістичних оцінок.

"Особисто мені при наявності у "Динамо" Ідейє, Мбокані, Кравця, Ленса і Ярмоленка було б цікаво побачити схему гри з двома чистими форвардами. Не виключаю, що в деяких матчах Олег Блохін і буде грати з двома форвардами. Чим більше у команди різних тактичних схем - тим краще. Так що, можливо, Ідейє і Мбокані будуть з'являтися на полі одночасно. Хоча збірна Іспанії іноді взагалі без форвардів грає, але при цьому справно забиває. Головне - щоб був результат", - зазначив Саленко.

Нагадаємо, що раніше Саленко з критикою коментував дії нападника "Динамо" Артема Мілевського. Також експерт скаржився на ударну міць передньої лінії збірної України. !zn

Читайте також:

Блохін вважає, що в "Динамо" - надлишок футболістів

Мілевський повертає колишню популярність на трансферному ринку

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі