"Динамо" обіграло "Спартак" на старті Об'єднаного турніру

Поділитися
"Динамо" обіграло "Спартак" на старті Об'єднаного турніру Динамівці мінімально здолали принципового суперника
Кияни здобули перемогу в Москві, мінімально обігравши принципового суперника.

Київське "Динамо" з мінімальним рахунком 1:0 обіграло на виїзді московський "Спартак". Таким чином, у дебютному поєдинку Об'єднаного турніру за участю чотирьох провідних клубів Росії і України, була зафіксована перемога найтитулованішого клубу в квартеті.

Підопічні Олега Блохіна вже встигли провести два спаринги в міжсезоння - матч у тбіліських одноклубників був виграний 1:0, а з "Мюнхеном-1860" кияни погодилися на нічию 1:1. Проте одне - виходити на поле в тренувальному настрої далеко в австрійських горах, інше - грати проти принципового суперника в його лігві.

Тут уже кияни могли проявити себе з найкращої сторони, враховуючи, що колектив перебуває під навантаженнями.

Команди провели перші десять хвилин у швидкому темпі, проте кияни виглядали вразливішими. У середині першого тайму спартаківці завдяки діям вірменського нападника Юра Мовсісяна заграли активніше, проте все-таки відкрити рахунок вдалося "Динамо": Артем Кравець, який поки стабільно з'являється в складі "біло-синіх", був збитий у штрафному і суддя призначив 11-метровий. Покарання чітко привів у дію Олег Гусєв.

"Спартак" міг відігратися по гарячих слідах, але Юрій Яковлєв, пробив мимо воріт з вигідної позиції. І все-таки, незважаючи на наполегливість москвичів, "Динамо" вдалося зберегти свої ворота в недоторканності і піти на перерву в якості лідера.

Початок другої 45-хвилинки пройшов під диктовку "Спартака". Кияни в основному намагалися створити небезпеку завдяки контратакам, але Дуду не вистачало швидкості, а Мехмеді брав поспішні рішення.

Блохін випустив в середині другого тайму Олександра Алієва, а також хорвата Огнєн Вукоєвич, який виступав на правах оренди за "Спартак". І якщо Вуко дійсно намагався проявити себе, то у Алієва, нехай і спартаківські футболісти завжди були для нього хорошим подразником, було дуже багато технічного браку в діях.

Поступово гра наближалася до кінця і здавалося, що команда вже змирилися з таким станом справ, проте на останній доданій хвилині "Спартак" міг зрівняти рахунок - молодий Сидорчук не розібрався у своїй штрафній і майже його ровесник Артем Тимофєєв небезпечно пробивав - м'яч влетів у сітку із зовнішнього боку штанги.

"Спартак" - "Динамо" - 0:1 (0:1)

Гол: Гусєв, 31 (з пенальті)

"Спартак": Песьяков, Боккетті, Бризгалов, Д. Комбаров, Макєєв (Паршивлюк, 46), Глушаков, Шельстрем (Ананідзе, 59), Каріока (Тимофєєв, 79), Білялетдінов (Кротів, 46), Яковлєв (Козлов, 74), Мовсісян.

"Динамо": Коваль, Данилу Сілва, Вида (Сидорчук, 46), Хачеріді, Селін, Гармаш (Макаренко, 46), Аруна (Вукоєвич, 62), Ярмоленко (Алієв, 62), Безус (Мехмеді, 46), Гусєв (Дуду, 46), Кравець (Цуріков, 79).

Попередження: Тимофєєв.

Відзначимо, що наступний матч на турнірі "Динамо" проведе 30 червня в Києві проти "Зеніту", а "Спартак" в цей же день здійснить візит "Шахтарю". !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Календар чемпіонату УПЛ-2013/14: "Шахтар" і "Динамо" зіграють вже в четвертому турі

"Динамо" продовжує підсилювати атаку - підписаний нападник з Конго

Бразилія перемогла Уругвай в південноамериканському "класико" на Кубку Конфедерацій

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі