Збірна Бразилії перемогла Уругвай у південноамериканському "класико" на Кубку Конфедерацій

Поділитися
Збірна Бразилії перемогла Уругвай у південноамериканському "класико" на Кубку Конфедерацій
Бразильці втретє поспіль вийшли у фінал великих змагань.

Збірна Бразилії обіграла у півфіналі Кубка Конфедерацій Уругвай 2:1 і втретє поспіль побореться за трофей у вирішальному поєдинку.

Суперник бразильців визначиться у другому півфіналі, в якому зійдуться фіналісти Євро-2012 Іспанія та Італія. Цей поєдинок відбудеться 27 липня.

Протистояння суперників і бразильців - відповідно, три- і п'ятикратних чемпіонів світу завжди проходять у напруженій боротьбі і давно вважаються класичною дуеллю Південної Америки. Тому цей поєдинок був особливо цікавий з огляду на те, що КК відбувається на бразильських полях.

"Пентакампеоні" могли пропустити першими вже на початку ігрового часу: Давид Луїс сфолив у штрафному майданчику проти Дієго Лугано після розіграшу стандарту, і арбітр матчу Енріке Оссес призначив 11-метровий, повідомляє football.ua. Однак голкіпер Жуліо Сезар зіграв чудово, відбивши м'яч на кутовий.

Епізод явно надихнув господарів поля і вони пішли уперед. Уругвайцям вдавалося непогано оборонятися, проте на 41-й хвилині бразильці провели масовану атаку: Пауліньо закинув м'яч у штрафний, Неймар прийняв м'яч на груди, розвернувшись, вискочив один на один з Муслерою, голкіпер парирував його удар, але на добиванні виявився Фред - 1:0.

Уругвай зумів зрівняти рахунок вже на початку другого тайму: бразильці не розібралися у своєму штрафному, а Едісон Кавані, який останнім часом хвилює інформаційний простір чутками про трансфер з "Наполі" у топ-клуб, опинився тут як тут - 1:1.

Футболісти заграли активніше і м'яч міг не раз побувати у воротах обох команд. Однак у підсумку бразильці дотиснули суперника - Неймар чудово подав кутовий на дальню штангу, де передачу замкнув Пауліньо.

Бразилія - Уругвай 2:1 (1:0)

Голи: Фред, 41, Пауліньо, 86 - Кавані, 48

Бразилія: Жуліо Сезар, Дані Алвес, Тьяго Сілва, Давид Луїс, Марсело, Луїс Густаво, Пауліньо, Оскар(Ернанес, 73), Фред, Неймар (Данте, 90+2), Халк (Бернард, 64)

Уругвай: Муслера, Лугано, Годін, Крістіан Родрігес, Мартін Касерес, Максі Перейра, Аревало-Ріос, Альваро Гонсалес (Гаргано, 83), Форлан, Кавані, Суарес

Попередження: Давид Луїс, Луїс Густаво, Марсело - Кавані, Альваро Гонсалес.

Друга півфінальна пара Іспанія - Італія вийдуть на поле стадіону "Кастелау" у Форталеза 27 червня о 22:00. !zn

Читайте також:

Фіналісти Євро-2012 почали Кубок Конфедерацій з перемог

"Динамо" продовжує підсилювати атаку - підписаний нападник з Конго

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі