Фіналісти Євро-2012 почали Кубок Конфедерацій з перемог

Поділитися
Фіналісти Євро-2012 почали Кубок Конфедерацій з перемог Іспанці почали турнір з перемоги
Збірні Італії та Іспанії вдало стартували на великому міжнародному турнірі збірних Бразилії.

Збірні Іспанії та Італії, які зустрічалися у фіналі Євро-2012, вдало стартували на Кубку Конфедерацій у Бразилії.

На великому міжнародному турнірі під егідою ФІФА, який проходить за рік до проведення чемпіонату світу в тій же країні, чемпіони Європи іспанці здолали Уругвай 2:1, а італійці обіграли з тим же рахунком Мексику. У матчі-відкритті бразильці не залишили шансів Японії, яка вже забезпечила собі участь на ЧС-2014 - 3:0.

Відзначимо, що крім вищезгаданих команд у КК візьмуть участь збірні Таїті і Нігерії, які зустрінуться 17 червня.

Кубок Конфедерацій хоч і проводиться фактично в міжсезоння, проте останнім часом отримує хороший список учасників, точніше футболістів, які погоджуються грати за свої збірні. Так, бразильці, наприклад, розглядають змагання як можливість обкатати команду в умовах відсутності офіційних матчів.

Тому, головний тренер "пентакампіонів" Феліпе Сколарі взяв на КК бойовий склад, включаючи декількох зірок. В першу чергу, увагу журналістів, уболівальників і фахівців привертає Неймар, який підписав фантастичний контракт з "Барселоною". У першому поєдинку Неймар проявив себе з найкращого боку, забивши м'яч вже на 3-й хвилині поєдинку. Відразу після перерви хавбек "Корінтіанс" Паулинью замкнув флангову передачу - 2:0. Переможну крапку поставив екс-гравець російського ЦСКА Жо.

Іспанці та італійці також привезли до Бразилії бойові склади - тим більше, що під час молодіжного Євро, ці команди відставили вбік експерименти з використанням молодих талантів. Перемогу Італії приніс Маріо Балотеллі, а Іспанія забезпечила собі позитивний результат ще в першому таймі: голами відзначилися Роберто Солдадо і Педро.

Відзначимо, що по дві команди з двох квартетів виходять у півфінал, переможці якого і посперечаються за трофей. Також за регламентом передбачений і матч за 3-е місце. Нагадаємо, що чотири роки тому на Кубку Конфедерацій перемогла Бразилія, обігравши в фіналі США 3:2. !zn

Читайте також:

Україна розгромила Чорногорію на виїзді без єдиного нападника

Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

Новачок "Фіорентини" українець Яковенко сподівається привернути увагу тренерів збірної

El Mundo: Чемпіонат світу-2018 розорить багато міст Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі