Динамівець Гармаш може пропустити матч з "улюбленим" "Шахтарем"

Поділитися
Динамівець Гармаш може пропустити матч з "улюбленим" "Шахтарем" Денис Гармаш швидше за все пропустить гру з "Шахтарем" © football.ua
Півзахисник киян отримав пошкодження на тренуванні і може не встигнути відновитися до 4 серпня, коли відбудеться супер-протистояння українських грандів.

Хавбек "Динамо" Денис Гармаш отримав пошкодження на тренуванні 24 липня і може пропустити кілька матчів чемпіонату Прем'єр-ліги України, повідомляє football.ua.

Цілком можливо, що отримана травма дуже серйозна, що може вивести футболіста з ладу на найближчі кілька турів, в тому числі і на поєдинок з "Шахтарем". Нагадаємо, що протистояння українських грандів відбудеться 4 серпня в Донецьку.

Більш детальна інформація стане відома після медичного обстеження, яке футболіст пройде найближчим часом.

Зазначимо, що Денис Гармаш був завжди в центрі уваги теми києво-донецьких протистоянь. У матчі чемпіонату-2012/13, коли динамівці грали в гостях проти "Шахтаря" молодий хавбек відзначився нецензурним жестом на адресу трибун "Донбас-Арени", за що отримав 3-матчеву дискваліфікацію. А одного разу Денис був вилучений за сумнівне порушення в донецькому матчі сезону-2011/12.

Правда в останній зустрічі між українськими грандами Гармаш стримав свою обіцянку "поводити себе спокійно", відігравши практично без порушень. Примітно, що у всіх зазначених поєдинках "Динамо" зазнало поразки від принципового суперника.

Нагадаємо, що під час передсезонної підготовки Гармаш добре проявив себе в матчах так званого Об'єднаного турніру, забивши два голи у важливих матчах.

Найближчий матч чемпіонату Прем'єр-ліги динамівці проведуть 27 липня в Києві проти "Севастополя". !zn

Читайте також:

"Динамо" не збирається просто так відпускати Мілевського в "Ліворно"

Слідом за "Шахтарем" і "Металістом" київське "Динамо" презентувало нову форму

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі