Коноплянка відповів оптимістам зі збірної Польщі: нехай бояться

Поділитися
Коноплянка відповів оптимістам зі збірної Польщі: нехай бояться Євген Коноплянка: нехай поляки бояться! © Clive Barda / Royal Opera House
Лідер збірної України вважає, що атмфосфера в команді відповідає поставленим цілям - перемагати в кожному матчі відбіркового турніру.

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка вважає, що його команді необхідно грати без огляду на суперника - на перемогу в кожному матчі.

Подібний настрій у Коноплянки і його партнерів панує напередодні відповідального матчу збірної Польщі у Харкові.

"Особисто я буду виходити на цей матч, як на останню гру у своїй кар'єрі. Віддати все своє здоров'я, всі свої сили для того, щоб добре зіграти, і щоб команда заробила три очки", - Коноплянка налаштований на протистояння з Польщею по-бойовому.

"Вважаю, що не треба дивитися на те, як Англія зіграє з Чорногорією. Треба дбати про свою гру. Спочатку візьмемо три очки у скарбничку збірної, а потім вже дізнаємося, який рахунок в паралельному матчі. Нехай суперники оглядаються і дивляться, як ми наступаємо їм на п'яти", - зазначив Коноплянка.

ТАКОЖ: На матч Україна-Польща пустять глядачів

На думку одного з лідерів української збірної, над Польщею буде тяжіти велика відповідальність за результат, адже ця команда поступалася українцям у відбірному циклі - тим більше, у себе на полі. І це, незважаючи на оптимізм з боку поляків, що межує часом із самовпевненістю.

"Хай вони бояться нас, цей мандраж в якийсь момент повинен спрацювати. Ми спокійно готуємося до матчу. 11 жовтня ми вийдемо на поле і будемо "рвати", - пообіцяв 24-річний футболіст.

"Дуже хотів допомогти команді у Варшаві, але через травму змушений був дивитися матч по телевізору. Емоції мене переповнювали. На мій погляд, хлопці продемонстрували свою найкращу гру. Звичайно, у збірній Польщі - серйозний підбір гравців. Але, думаю, все в наших руках!".

Нагадаємо, що українці випереджають Польщу в турнірній таблиці на два очки, перебуваючи на дві позиції вище. Перемога залишить поляків у боротьбі за вихід на чемпіонат світу, а поразка - позбавить їх реальних шансів.

Матч Україна - Польща відбудеться 11 жовтня в Харкові на стадіоні "Металіст". Початок поєдинку - о 21:00. !zn

Читайте також:

Фоменко викликав на вирішальні матчі відбіркового циклу лише одного новачка

Фоменко вважає, що конфлікт "Дніпра" і "Металіста" не вплине на атмосферу у збірній

Матч "Дніпро" - "Металіст" буде дограно

Вболівальники "Динамо" і "Карпат" надіслали відкритий лист президенту ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі