Матч "Дніпро" - "Металіст" буде дограно

Поділитися
Матч "Дніпро" - "Металіст" буде дограно Матч принципових суперників буде дограно © moskva.com
Поєдинок 12-го туру, який було перервано після першого тайму через проблеми з освітленням на дніпропетровському стадіоні, буде дограно.

Дирекція Прем'єр-ліги своїм рішенням від 7 жовтня ухвалила дограти матч "Дніпро" - "Металіст", починаючи з другого тайму і рахунку 2:1 на користь дніпропетровців.

Дата і час догравання буде визначено додатково, повідомляє офіційний сайт дніпропетровського клубу.

Нагадаємо, що перед початком другого тайму, коли команди виходили на поле при рахунку 2:1 на користь "Дніпра", на стадіоні "Дніпро-Арена" згасло світло. Суддя Анатолій Жабченко відвів команди до роздягальнень, а за півгодини стало відомо, що делегат матчу прийняв рішення призупинити гру.

Повідомлялося, що проблеми з освітленням виникли через проблеми з енергопостачанням у всьому мікрорайоні міста біля стадіону. Проте трохи пізніше у "Дніпрообленерго" спростували цю інформацію.

"Підстанція "Славута" - це сучасний об'єкт, обладнаний швидкодіючими захистом і автоматикою. У разі порушення диспетчеру надійшла б миттєва інформація про аварійне відключення. В даній ситуації цього не відбувалося", - повідомляється у заяві організації.

"Напруга не зникає на жодну секунду. Положення вимикача залишається незмінним. Наразі це підтвердив і головний енергетик стадіону, пояснивши причину можливим збоєм в електроніці на устаткуванні ТОВ "Дніпро-Арена", - заявив технічний директор "Дніпрообленерго" Березовський.

Зазначимо, що в разі перемоги дніпропетровці наздогнали б "Металіст" за кількістю очок, однак через гіршу різницю забитих і пропущених м'ячів все одно б залишилися на другому місці. !zn

Читайте також:

"Динамо" розгромило донецький "Металург", забивши дев'ять м'ячів вперше за три роки

Прем'єр-ліга: "Дніпро" зупинив переможну ходу "Чорноморця"

На матч Україна-Польща пустять глядачів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі