"Українські Отамани" не залишили шансів "Аргентинським Кондорам" у другому матчі WSB

Поділитися
"Українські Отамани" не залишили шансів "Аргентинським Кондорам" у другому матчі WSB Олександр Ганзуля здобув впевнену перемогу в своєму матчі
Змагання у Всесвітній серії боксу поки проходять вдало для української команди - в двох матчах вони здобули впевнені перемоги.

"Українські Отамани" здобули другу перемогу в Світовій серії боксу-2013/14, здолавши у п'яти протистояннях "Аргентинських Кондорів" на арені "Термінал" у Броварах.

Таким чином, українська команда має в своєму активі дві перемоги після двох зустрічей і лідирує в групі А. В дебюті сезону вони обіграли "Американських Нокаутерів" 4:1. Зазначимо, що у другому турі українці повинні були зустрічатися з німецьким колективом, проте ця зустріч була перенесена.

У дебютному бою вечора в рамках вагової категорії до 52 кг киргизька легіонер "отаманів" Казат Усеналиев здобув перемогу над Крістіаном Едуардо Родою - 50-45 (тричі).

Чемпіон Європи легковаговик (до 60 кг) Павло Іщенко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Брайаном Іваном Нуньєсом. Рахунок суддівських записок 50-45 і 49-46 (двічі). До кінця поєдинку над лівим оком Іщенко утворилося невелике розсічення, яке лише підтвердило, що поєдинок 22-річного херсонця вийшов захоплюючим і напруженим.

Напівсередньоваговик (69 кг), Денис Лазарєв в завзятому бою здолав розділеним суддівським рішенням Луїса Альберта Верона. Двоє суддів не побачили перевагу Лазарєва - 48-47, третій вирішив, що сильніше був аргентинець - 50-45.


напівважкій вазі (до 81 кг) Олександр Ганзуля "розбомбив" Леонардо Андреса Місяць. До фінального гонгу Місяць вистояв за рахунок величезної сили волі. Рахунок суддівських записок: 50-45 (тричі).

І, нарешті, дебютант Світової серії боксу, супертяж (понад 91 кг) Єгор Плевако у видовищному бою на зустрічних курсах здобув перемогу над Луїсом Мігелем Браво.

У першому раунді Браво був відрахував стоячий нокдаун, проте в третьому раунді вже Плевако виявився вражений після пропущеного удару справа, хоча і зумів встояти на ногах і грамотно відновитися в клінчі. У четвертому раунді після кількох пропущених ударів поспіль в голову Браво знову почав "плисти", і рефері відрахував йому другий стоячий нокдаун. У п'ятому раунді Браво був відрахував ще один стоячий нокдаун після пропущеного правого в голову. Рахунок суддівських записок: 50-45, 49-45 і 50-44.

Відзначимо, що наступний матч "Українські Отамани" проведуть 13 грудня у Броварах проти "Італійського Грому", півфіналістів минулорічного турніру. !zn

Читайте також:

Євген Хитров двічі засуженный суддями, перейшов у професіонали

Українець Микола Буценко виборов бронзу чемпіонату світу з боксу

У другому бою на профірингу Усик зустрінеться з "Діамантом" з Колумбії

Український боксер розповів, що зробить після нищівної нокауту від росіянина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі