"Українські Отамани" здобули впевнену перемогу в першому матчі сезону WSB

Поділитися
"Українські Отамани" здобули впевнену перемогу в першому матчі сезону WSB © worldseriesboxing.com
Українські боксери вдало стартували у другому для своєї команди сезоні змагань Світової серії боксу. У київському Палаці спорту "Отамани" здолали "Американських Нокаутерів".

"Українські Отамани" впевнено здолали "Американських Нокаутерів" у першому поєдинку Світовій серії боксу-2013/14. Лише в одному з п'яти боїв суперник українців зумів здобути перемогу - 4:1.

Наступний матч "Отамани" проведуть 7 грудня проти аргентинської команди "Кондори" - зустріч відбудеться в ТРЦ "Термінал" (Бровари). Зазначимо, що запланований на 22 листопада поєдинок проти збірної Німеччини відкладено.

Крім вищезазначених команд українці у груповому турнірі змагатимуться зі старими знайомими "Італійським Громом" і "Алжирські Кондорами".

У першому поєдинку вечора (52 кг) Денис Шкарубо здобув перемогу над Еросом Корреа ще до його початку, так як супротивник українця не був офіційно заявлений на зустріч з "отаманами". Зустріч вечора носила статус виставкової.


У поєдинку двох легкоатлетом перемогу святкував чемпіон Європи Павло Іщенко, який здобув переконливу перемогу над узбецьким легіонером "нокаутерів" Баходиржоном Султуновым з рахунком 50-44 (двічі) і 50-43.

У ваговій категорії до 69 кг Денис Лазарєв одноголосним рішенням суддів виграв у Нодира Касимов (Узбекистан): 49-46, 50-45 і 50-44.

У напівважкій вазі (до 81 кг) Олександр Ганзуля здобув дострокову перемогу в четвертому раунді над Ентоні Кемпбеллом. На момент зупинки бою Ганзуля лідирував на всіх трьох суддівських записках.

У заключному бою вечора суперважкоатлет Ростислав Архипенко спірно поступився розділеним суддівських рішенням Мухаммеду Саллаху, темношкірому представнику Швеції. Двоє суддів не побачили перевагу Саллаха з рахунком 49-46, тоді як третій вирішив, що сильніше був українець - 48-47.

Нагадаємо, що українці є фіналістами минулого сезону - в боротьбі за перемогу вони, багато в чому із-за неадекватного суддівства, поступилися команді з Казахстану "Астана Арланз". Лідерами "Отаманів" тоді були Василь Ломаченко і Олександр Усик, які влітку прийняли рішення про перехід у професійний бокс.

Примітно, що фінальний матч сезону-2013/14 відбудеться навесні в Києві - можливо таким чином, керівництво WSB вирішило "реабілітуватися" за відверто вкрадену перемогу в української команди. !zn

Читайте також:

Василь Ломаченко вдало дебютував у професіоналах, нокаутувавши суперника

Євген Хитров двічі засуженный суддями, перейшов у професіонали

Українець Микола Буценко виборов бронзу чемпіонату світу з боксу

Ще один український боксер побореться за титул чемпіона світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі