Український боксер пообіцяв перемогти російського чемпіона і забрати його титул

Поділитися
Український боксер пообіцяв перемогти російського чемпіона і забрати його титул Ісмаїл Сіллах обіцяє здолати російського чемпіона © motorauthority.com
Українець Ісмаїл Сіллах вперше у своїй кар'єрі проведе чемпіонський бій. Претендент сподівається перебоксувати чемпіона росіянина Олексія Ковальова і заволодіти його поясом.

Українець Ісмаїл Сіллах напередодні першого у своїй кар'єрі чемпіонського бою проти володаря титулу WBO у напівважкій вазі росіянина Олексія Ковальова, пообіцяв обіграти опонента за рахунок демонстрації усіх своїх позитивних якостей спортсмена.

"Я збираюся перебоксувати Ковальова. Я на сто відсотків готовий і сконцентрований, - заявив Сіллах. - Я знаю, що можу побити його. Мені просто потрібно бути самим собою, і показати все, на що я здатний. Я буду рухатися, буду активнішим за Ковальова", - заявив Сіллах.

Зазначимо, що досі росіянин не знав гіркоти поразок на професійному боксі, здобувши 22 перемоги, із них 20 нокаутом. Сіллах ж у 2012 році зазнав несподіваної поразки від ще одного росіянина Дениса Грачова. Багато фахівців відзначили, що той програш стався через недооцінку суперника.

Як би там не було, цього разу чорношкірий українець, за спиною якого непогана кар'єра в любителях, зі всієї серйозністю підійшов до підготовки до поєдинку. Ісмаїл заручився підготовкою відомого боксерського спеціаліста Джеймса Прінса, і пройшов весь тренувальний процес у США.

Зазначимо, що російська сторона впевнена в успіху свого підопічного, так само як і букмекери, які готові прийняти ставки на перемогу Ковальова з показником 1,17. При цьому успіх українця котирується з коефіцієнтом 6,0.

Раніше Ковальов зазначав, що після бою з українцем він готовий розглянути варіант поступового об'єднання титулів за версіями провідних боксерських організацій. При цьому російський боксер навіть не припускав, що його зустріч з Сіллахом може завершитися якось інакше, ніж перемогою.

Нагадаємо, поєдинок між Сіллахом і Ковальовим відбудеться 30 листопада в канадському Квебеку. Приблизний початок бою - о 3 ранку в неділю. !zn

Читайте також:

До нових боїв Усика готуватиме тренер Володимира Кличка

"Брехун" Девід Хей завершить кар'єру, так і не зустрівшись з Віталієм Кличком

Ломаченко домовився про чемпіонський бій з мексиканцем Салідо

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі