"Брехун" Девід Хей завершить кар'єру, так і не зустрівшись з Віталієм Кличком

Поділитися
"Брехун" Девід Хей завершить кар'єру, так і не зустрівшись з Віталієм Кличком Девід Хей на шляху завершення кар'єри © zimbio.com
Англійський боксер пережив оперативне втручання і тепер міркує про завершення кар'єри.

Англійський боксер Девід Хей, який останнім часом не облишав надій організувати бій з чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталієм Кличком, отримав травму і тепер міркує про завершення кар'єри боксера.

В екс-чемпіона світу травма плеча, яка змусила його лягти під ніж хірурга. Після п'ятигодинної операції штаб Хея опублікував сумну новину для вболівальників 33-річного суперважковика.

"Минулого четверга Девіду зробили операцію, яка тривала п'ять годин, аби відновити праве плече. Це змусило його з повною серйозністю розглянути питання про завершення кар'єри за станом здоров'я", - свідчить заява.

"Я вірив, що з плечем не все так погано, але лікар відправив мене на МРТ і за 24 години мені показали весь масштаб шкоди, ще через 24 години я вже лежав на операційному столі. Для мене це нищівний удар, адже у мене були великі плани на наступний рік, кінцевою метою яких було повернення титулу чемпіона світу", - зазначив британський боксер.

"Не міг і уявити, що цей рік стане найневдалішим у моїй кар'єрі, а кількість травм набере таких масштабів. Можливо, Бог боксу натякає мені, що пора б і повісити рукавички на цвях", - поскаржився Хей.

ТАКОЖ: Суперник Кличка визначиться на турнірі між чотирма боксерами

Нагадаємо, що влітку 2011 року Володимир Кличко впевнено переміг Девіда Хея за очками, після чого британець не раз заявляв про бажання зустрітися вже з Віталієм Кличком. Однак після кількох скасувань, Кличко зазначив, що Хей свій шанс втратив назавжди. Втім, це не завадило українцю кілька разів після цього повертатися до теми британського базіки.

Зазначимо, що через травму Хея його бій зі співвітчизником Тайсоном Ф'юрі, який мав відбутися 8 лютого, скасовано. Таким чином, це буде вже третє скасування для "брехуна" Хея за 2013 рік: у червні мав відбутися поєдинок з німцем Мануелем Чарром, якого незадовго до цього нокаутував Кличко-старший. Однак у підсумку Хей скасував зустріч, призначивши черговий матч із Ф'юрі.

Вже після заяви тренер боксера Тайсона, який не раз заявляв про ненависть до Хея, зазначив, що бажає аби Хея замінив хтось із нинішніх топів надважкої ваги - Діонтей Вайлдер (30-0, 30 КО), Кріс Арреола (36-3, 31 КО) або Бермейн Стіверн (23-1-1, 20 КО).

"Враховуючи останні новини, рішення Хея нас не здивувало", - заявив Пітер Ф'юрі.

"Дата 8 лютого все ще актуальна. Ми будемо намагатися підписати Вайлдера, Арреолу або Стіверна. Загалом, тренувальний процес у нас заточено саме під цю дату".

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що суперник Віталія Кличка визначиться після турніру за участю саме вищезазначених боксерів - Вайлдера, Стіверна, Арреоли, а також Брайана Дженнінгса. !zn

Читайте також:

"Українські Отамани" здобули впевнену перемогу у першому матчі сезону WSB

Василь Ломаченко вдало дебютував у професіоналах, нокаутувавши суперника

Український боксер, який двічі постраждав від суддівства, перейшов у професіонали

У Кличка немає планів зустрічатися з переможеним Повєткіним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі