Ще один український боксер побореться за титул чемпіона світу

Поділитися
Ще один український боксер побореться за титул чемпіона світу Ісмаїл Сіллах спробує заволодіти поясом чемпіона за версією WBO
Українець Ісмаїл Сіллах отримав можливість завоювати чемпіонський пояс у поєдинку з сильним росіянином Сергієм Ковальовим.

Український боксер Ісмаїл Сіллах, який виступає у напівважкому дивізіоні, підписав контракт на чемпіонський бій з росіянином Сергієм Ковальовим, який володіє титулом за версією WBO. Поєдинок відбудеться 30 листопада у канадському Квебеку.

Таким чином, слідом за Василем Ломаченком, який може провести свій чемпіонський бій у січні, Сіллах може стати ще одним чемпіоном світу. Для Сіллаха - це перше серйозне випробування.

Відзначимо, що у кар'єрі Сіллаха 22 матчі, 17 перемог нокаутом і одна поразка. У Ковальова боксерський рекорд трохи кращий - 22 перемоги (з них 20 нокаутом) і одна нічия.

"Часу на підготовку вистачає, тому буду готовий на всі сто відсотків", - прокоментував майбутній бій Сіллах.

"Не буде ніяких насмішок і образ на адресу суперника: нехай цим займаються глядачі, які завжди все знають, "хто кого порве", хто з боксерів "який", а хто "ніякий". Сергію та його команді величезний респект, побачимося на барикадах", - резюмував претендент.

Нагадаємо, востаннє Сіллах виходив у ринг 25 серпня - у Донецьку під час боксерського вечора Boxing Show XIV від Union Boxing Promotion на "Донбас Арені" він без проблем здолав росіянина Костянтина Пітернова у 10-раундовому рейтинговому бою. Команда росіянина прийняла рішення капітулювати між 6 і 7 раундами. Всього у 2013 році Сіллах здобув 4 перемоги у 4 матчах.

Єдина поразка Сіллаха була у квітні 2012 року, коли він поступився нокаутом росіянину Денису Грачову - у 8 раунді 10-раундового поєдинку. Тоді ту невдачу багато спеціалістів визнали дійсно несподіваною, адже протягом всього часу Сіллах володів ініціативою, боксуючи за своїм сценарієм. Однак в один з моментів одноманітний Грачов зловив суперника ударом з середньої дистанції, і, загнавши у кут, нокаутував українця.

Зазначимо, що у своїй любительській кар'єрі Сіллах вважався лідером збірної України, вигравав срібло ЧС-2005 та ЧЄ-2006 (у категорії до 75 кг, 81 кг), був реальним претендентом на нагороди Олімпіади у Пекіні, проте реалізувати себе повною мірою Сіллаху завадила допінгова історія. Напередодні Пекіна він був спочатку звинувачений у вживанні заборонених препаратів, а потім дискваліфікований на два роки. Боксер із Маріуполя не став чекати закінчення дії свого покарання, а перейшов у профі. !zn

Читайте також:

Українці невдало стартували на чемпіонаті світу з боксу

Чемпіонський бій Ломаченка під загрозою зриву

На юнацькому чемпіонаті світу з боксу у Києві українці завоювали п'ять медалей

Кличко пообіцяв Олександру Усику поступове сходження на вершину світового боксу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі