До нових боїв Усика готуватиме тренер Володимира Кличка

Поділитися
До нових боїв Усика готуватиме тренер Володимира Кличка Олександр Усик визначився з новим тренером
Олександр Усик, який вдало дебютував на професійному рингу буде тренуватися під керівництвом відомого фахівця Джеймса Алі Башира.

Український боксер Олександр Усик,, який нещодавно вдало дебютував у професіоналах, буде працювати з другим тренером Володимира Кличка, американцем Джеймсом Алі Баширом.

Фахівець родом із Нью Джерсі, і входить до Зали слави рідного штату. У професійному боксі вже понад 40 років, а в останні роки працює у відомому тренувальному центрі Global Boxing Gym.

Джеймс - відомий і визнаний фахівець, який входив до тренерського штабу тренувального табору Володимира Кличка. Також Башир тренує відомого американського боксера Монте Барретта, який у 2012 році переміг Девіда Туа.

Нагадаємо, що олімпійський чемпіон-2012 здійснив свій профідебют у Києві 9 листопада, відправивши у п'ятому раунді у нокаут досвідченого мексиканця Феліпе Ромеро. До того поєдинку Усик готувався самостійно, але під загальним керівництвом і вказівками Анатолія Ломаченка - тренера збірної України і дворазового олімпійського чемпіона Василя Ломаченка.

Свій наступний бій Усик проведе 14 грудня під час боксеского вечора у Броварах, який організовує промоутерська компанія братів Кличків К2 Promotions. Суперника Усика поки не називають - швидше за все про нього стане відомо найближчими днями. Відзначимо, що головним поєдинком турніру стане зустріч другого номера WBO у суперлегкій вазі Сергія Федченка і Ігнасіо Мендоса з Колумбії. Боксери розіграють титул чемпіона Європи за версією організації. !zn

Читайте також:

Ще один український боксер побореться за титул чемпіона світу

Ломаченко домовився про чемпіонський бій з мексиканцем Салідо

"Брехун" Девід Хей завершить кар'єру, так і не зустрівшись з Віталієм Кличком

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі