Сьомін назвав причини невдач його колишньої команди: Забудьте про футбол 20-річної давності

Поділитися
Сьомін назвав причини невдач його колишньої команди: Забудьте про футбол 20-річної давності © Clive Barda / Royal Opera House
Найбільш успішний тренер київського клубу за останні п'ять років вважає, що "Динамо" слід орієнтуватися на сучасний футбол.

Російський фахівець Юрій Сьомін, що тренував "Динамо" у 2008-09 і 2010-12 роках, вважає, що незважаючи на гарне посилення його колишньої команди в літнє міжсезоння, київська команда поки поступається в конкуренції і "Шахтарю", і "Дніпру"і "Металісту".

Одна з причин невдач "Динамо" - відданість футболу, в який грала команда більше 20 років тому.

"Кияни хороших гравців взяли цього року. Дуже хороших і висококваліфікованих. Чому не виходить? Напевно над цим ламає голову і президент, і головний тренер. Думаю, не треба весь час повторювати - "динамівська гра". Необхідно дивитися на ситуацію сьогоднішнього дня - на сучасний футбол, в який можуть грати нові футболісти. Адже вони з інших колективів прийшли", - зазначив Юрій Сьомін.

ТАКОЖ: Газзаєв вважає, що при ньому "Динамо" грало у кращий футбол, ніж при Блохіні

"Якщо не виходить у когось - відразу говорять, що у цього виконавця не динамівський стиль, і він не відповідає рівню команди. А те, що було 20 років тому, коли Бєланов десь з правого боку або в центрі біг, а хтось робив забіги, - це вже минуло", - вважає найбільш успішний тренер київського клубу за останні 5 років.

Нагадаємо, що Юрій Сьомін завоював з "біло-синіми" останнім на сьогоднішній день чемпіонство, а також виводив "Динамо" в 1/2 фіналу Кубка УЄФА. В останній свій прихід на пост головного тренера динамівців Сьомін не зумів повторити свій успіх, а у вересні 2012 року його змінив Олег Блохін.

Втім, нинішній наставник азербайджанської "Габали" упевнений, що з грою, яку показує його колишня команда, поки що неможливо скласти конкуренцію провідним українським клубам.

"І виходить, що сьогодні "Динамо" не виграє конкуренцію ні у "Металіста", ні у "Дніпра". Притому, що і "Шахтар" став значно слабшим у порівнянні з моїм періодом у Києві. Тому "Динамо" і може у підсумку посісти різне місце на фініші - і високе, і низьке", - резюмував Сьомін.

Відзначимо, що нещодавно в одному з інтерв'ю російському виданню президент "Динамо" Ігор Суркіс визнав, що запрошення Сьоміна до Києва вдруге було його помилкою.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день "Динамо" займає 2-гу сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, на 5 очок відстаючи від лідируючого "Шахтаря". !zn

Читайте також:

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Блохін встановив новий антирекорд із "Динамо"

Сьомін вимагає від "Динамо" компенсацію за звільнення

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі