Блохін відмовився від зимових трансферів

Поділитися
Блохін відмовився від зимових трансферів Нові гравці Олегу Блохіну поки не потрібні
Наставник київського "Динамо" вважає, що його команді не потрібне глобальне посилення - всі основні придбання було зроблено влітку.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що наставник клубу Олег Блохін не просив у нього посилення складу у зимове трансферне вікно.

За словами Суркіса все залежатиме від того, чи будуть у динамівської команди втрати у зимове міжсезоння.

"Скажу вам відверто, все залежить від того, чи піде хто-небудь. Тоді на це місце буде купуватися гравець. Враховуючи, що на сьогоднішній день немає конкретики щодо трансферів, Олег Володимирович побажав, щоб все залишилося так, як є. Він каже: "Якщо ніхто не піде, мені посилення не треба", - зазначив Блохін в інтерв'ю каналу "Футбол".

"Якщо на якогось нашого гравця буде така пропозиція, від якої ми не зможемо відмовитися, значить, на його місце треба буде когось придбати. Ось і все завдання", - зазначив Суркіс.

Відзначимо, що на даний момент "Динамо" займає 2-гу сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, на 5 очок відстаючи від лідируючого "Шахтаря".

Суркіс додав, що в будь-якому випадку на ту чи іншу позицію селекційна служба клубу повинна мати кілька варіантів.

"Головне, щоб у нас у списку селекції було кілька гравців на кожну позицію, щоб ми у черговий раз не помилилися. Якщо навіть із п'яти постійно грають три-чотири людини, я буду задоволений цією трансферною кампанією".

Нагадаємо, що раніше у "Динамо" з оренди повернувся нападник Артем Кравець. Також було підписано контракт з голкіпером Олександром Рибкою. Також у низці ЗМІ з'являлася інформація про те, що європейські клуби цікавляться динамівськими футболістами - турецький "Бешикташ" розглядає варіант придбання атакуючого хава Юнеса Беланди, а нападник Дьємерсі Мбокані раніше не раз заявляв про бажання залишити Київ.

Зазначимо, що з відпустки динамівці вийдуть 13-14 січня, після чого відправляться на перший у цьому році навчально-тренувальний збір в Іспанії. !zn

Читайте також:

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Суркіс пояснив, чому не звільнив Блохіна після перших невдач його "Динамо"

Фоменко пообіцяв збірній планомірний розвиток - без "різких рухів"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі