Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Поділитися
Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі
Колишній наставник київського "Динамо" передбачає, що київський півзахисник зможе заграти в будь-якому європейському клубі. Однак де далі продовжувати кар'єру, вирішувати йому самому.

Колишній головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін вважає атакуючого півзахисника Андрія Ярмоленка кращим гравцем пострадянського простору.

Про це Сьомін, який працює в нинішній час в азербайджанській "Габалі", розповів під час прес-конференції в російському виданні "Спорт-Експрес".

"На пострадянському просторі Ярмоленко - один з кращих гравців. По-перше, він - свій вихованець. Показує стабільну гру і в "Динамо", і в збірній, стабільний у фізичних кондиціях. Думаю, він міг би грати в будь-якому клубі, і не тільки російському", - зазначив Сьомін.

"Навіть незважаючи на те, що "Динамо" посіло третє місце в минулому сезоні і зараз виступає не дуже вдало. І це говорить про його психологічної стійкості", - вважає колишній динамівський тренер.

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко почав виходити в основному складі за Валерія Газзаєва, а коли російський фахівець був звільнений і на його місце в "Динамо" знову прийшов Сьомін, футболіст продовжив грати в основі.

В літнє міжсезоння, а також по ходу сезону-2013/14 Ярмоленко був одним з найбільш затребуваних українських гравців. В останні дні трансферного вікна в кінці серпня "Динамо" відкинуло пропозицію російського "Зеніта" в придбанні гравця. При цьому наставник "біло-синіх" Олег Блохін зазначив, що Ярмоленко може піти тільки за 40 мільйонів євро.

Сьомін вважає, що саме Ярмоленко повинен визначати, де продовжити кар'єру в майбутньому.

"Йому визначати, куди йти і коли. Людина в такий період повинен сам приймати рішення. Як би те ні було, Андрій - молодець, він вже давно тримає високу планку", - резюмував Сьомін.

Нагадаємо, що Юрій Сьомін працював у "Динамо" з 2008-2009 роках, а також з 2010-го по 2012-й, після чого на його місце в команду прийшов Олег Блохін. Зазначимо, що з Сьоміним пов'язані останні успіхи киян в чемпіонаті Прем'єр-ліги.

Слід зазначити, що Ярмоленко був визнаний найкращим футболістом України в 2013 році. !zn

Читайте також:

Ярмоленко знову був відзначений експертами УЄФА

Фоменко пообіцяв збірної планомірний розвиток - без "різких рухів"

Суркіс пояснив, чому не звільнив Блохіна після перших невдач його "Динамо"

Сьомін вимагає від "Динамо" компенсацію за звільнення

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі