Блохін продовжить роботу з "Динамо" - Суркіс дав улюбленому тренеру ще один шанс

Поділитися
Блохін продовжить роботу з "Динамо" - Суркіс дав улюбленому тренеру ще один шанс
У "Динамо" повідомили, що результатом зустрічі президента та головного тренера клубу стала домовленість про подальшу співпрацю.

Олег Блохін продовжить роботу з київським "Динамо" як головний тренер і після 2014 року, незважаючи на чутки про те, що фахівець покине свій пост через не зовсім вдалу гру команди.

"На зустрічі президента ФК "Динамо" (Київ) Ігоря Суркіса і головного тренера Олега Блохіна, яка відбулася у понеділок 16 грудня і тривала понад дві години, сторони прийшли до згоди щодо продовження співпраці до закінчення сезону-2013/14. У свою чергу Олег Блохін висловив упевненість в тому, що йому вдасться вирішити з командою всі завдання, поставлені на сезон", - йдеться у повідомленні прес-служби київської команди.

Примітно, що контракт Блохіна спочатку було розраховано на чотири роки - термін його дії закінчується у вересні 2016 року.

Нагадаємо, раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс зазначав, що на призначеній на 16 грудня зустрічі з наставником команди він має намір обговорити його плани щодо роботи з динамівським колективом. Суркіс зазначав, що у першу чергу все буде залежати від слова Блохіна: якщо у нього будуть сили і бажання залишитися на своєму посту, значить він продовжить співпрацю.

ТАКОЖ: Блохін запропонував журналістам повідомити про його відставку

Таким чином, Суркіс припинив будь-яке обговорення можливих кандидатів на посаду головного тренера "Динамо". Раніше зазначалося, що динамівці ведуть переговори з німецькими фахівцями Феліксом Магатом і Томасом Шаафом, а також аргентинцем Марсело Б'єлсою.

Втім, ЗМІ порахували, що у Суркіса було як мінімум чотири приводи для звільнення Олега Блохіна - після низки невдач у Лізі Європи і чемпіонаті Прем'єр-ліги України. Однак незабаром Блохін і "Динамо" дещо виправили ситуацію.

Нагадаємо, "Динамо" пішло на зимову перерву, перебуваючи на другому місці турнірної таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги з відставанням від "Шахтаря" до 5 очок. Також кияни намагатимуться пройти перший раунд плей-офф Ліги Європи, де зустрінуться з іспанською "Валенсією".

Повідомляється, що зі святкової відпустки футболісти "Динамо" вийдуть до 10 січня 2014 року. !zn

Читайте також:

Шовковський зізнався, що "Динамо" грає не тільки за Блохіна

Суркіс розповів, скільки часу він готовий дати Блохіну

Колишні гравці "Динамо" вважають, що киянам під силу поборотися за чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі