Сезон у КХЛ стартував перемогою московського "Динамо" у Кубку Відкриття

Відео
Поділитися
Сезон у КХЛ стартував перемогою московського "Динамо" у Кубку Відкриття © oilnewskz.com
Володарі Кубка Гагаріна впевнено обіграли "Трактор" у першому матчі чемпіонату-2013/14.

У стартовому матчі сезону-2013/14 московське "Динамо" впевнено з рахунком 5:1 обіграло челябінський "Трактор", завоювавши Кубок Відкриття втретє в історії.

Трофей розігрується у стартовому матчі КХЛ щосезону, суперництво за нього ведеться між командами-фіналістами торішнього розіграшу Кубка Гагаріна. Московське "Динамо", яке здобуло вдруге в історії головний приз Континентальної хокейної ліги, зуміла втретє потішити своїх шанувальників на старті першості.

Раніше динамівці вигравали Кубок Відкриття сезону-2012/13 та 2010/11, коли москвичі замінили у матчі фіналіста попереднього чемпіонату ХК МВС, яке об'єдналося з московським клубом через фінансові проблеми.

Сам поєдинок пройшов під диктування господарів, а челябінці провалили в ньому деякі відрізки, що і визначило результат. Зірка "Трактора" нападник Євген Кузнєцов не зумів потішити уболівальників гарною грою, бо привіз у свої ворота як мінімум два голи.

Відзначимо, що в минулому сезоні у "Динамо" виступав українець Костянтин Касянчук, який зробив істотний внесок у перемогу москвичів у Кубку Гагаріна. Проте в нинішньому чемпіонаті українця в "Динамо" немає - керівництво клубу прийняло рішення взяти курс на омолодження. Втім, напевно у плей-офф динамівці не відмовилися б від такого перевіреного бійця, яким безсумнівно є український нападник.

Нагадаємо, що 6 вересня в КХЛ зіграє перший матч донецький "Донбас" - донеччани зустрінуться зі словацьким "Слованом". !zn

Читайте також:

У Луганській і Донецькій областях у вересні відкриють дві льодові арени

Добкін повідомив про припинення існування хокейного клубу в Харкові

Нападник "Донбасу" Руслан Федотенко потрапив до списку найцінніших гравців КХЛ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі