Добкін повідомив про припинення існування хокейного клубу в Харкові

Поділитися
Добкін повідомив про припинення існування хокейного клубу в Харкові "Динамо" з Харкова припиняє існування © iSport.ua
Почесний президент ХК "Динамо" підтвердив, що ще один клуб зник із хокейної мапи України.

Ще один український хокейний клуб припинив існування. Слідом за київським "Беркутом", який через фінансові проблеми достроково був знятий з чемпіонату Професіональної хокейної ліги сезоні-2012/13 з хокейної мапи України зникло харківське "Динамо".

Інформацію про припинення існування клубу підтвердив його почесний президент Михайло Добкін.

"У цьому році "Динамо" не буде заявлено у ПХЛ через відсутність фінансування. У клубі буде продовжувати функціонування в найближчий рік тільки дитяча секція", - заявив Михайло Добкін.

Нагадаємо, що "Динамо" було відроджено влітку 2012 року після майже 20-річного забуття. Історія харківського хокейного клубу починається в кінці 1970-х років: за 13 років своєї життєдіяльності команда встигла провести кілька сезонів у вищій лізі чемпіонату СРСР, а дитяча школа в Харкові випустила кілька відомих майстрів.

В чемпіонаті Професійної хокейної ліги "Динамо" пробилося у півфінал плей-офф, однак там поступилося "Донбасу", який потім завоював чемпіонське звання.

Таким чином, доля нового чемпіонату ПХЛ як і раніше знаходиться під питанням - до старту поки готові лише два колективи із 7 учасників минулорічної першості: київський "Компаньйон-Нафтогаз" та білоцерківський "Білий Барс", який є фарм-клубом "Донбасу". До речі, 3 та 4 вересня два колективи зіграли між собою контрольні поєдинки. У першій зустрічі кияни були сильнішими - 1:0, а потім "барси" взяли реванш 3:1.

Поки невідомо, коли ж відбудеться засідання адміністрації Ліги, на якому повинна прояснитися ситуація з новим сезоном. !zn

Читайте також:

Хокейний "Донбас" пробився у топ-50 клубного рейтингу Європи

Суперзірка НХЛ Ілля Ковальчук продовжить кар'єру у КХЛ

Російський воротар Ілля Бризгалов став учасником рекордної угоди в історії НХЛ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі