Ліга Європи: незважаючи на невдачу у першому турі, букмекери продовжують вірити у "Динамо"

Поділитися
Ліга Європи: незважаючи на невдачу у першому турі, букмекери продовжують вірити у "Динамо" Стадіон у Відні очікує напружене протистояння
У майбутньому матчі з віденським "Рапідом" спортивні аналітики віддають перевагу киянам - всупереч невпевненій грі і проведенню матчу на виїзді.

В майбутньому матчі другого туру групового турніру Ліги Європи з австрійським "Рапідом", букмекери віддають перевагу київському "Динамо".

На перемогу української команди можна поставити з показником 2,0, тоді як "Рапід" котирується з коефіцієнтом 3,85, а нічийний результат - 3,45. При цьому аналітики впевнені, що динамівці всупереч проблемам з організацією гри зуміють забити як мінімум два м'ячі у ворота суперника. На цю подію можна поставити з показником 2.

Відзначимо, що раніше динамівці вже кілька разів зустрічалися з "Рапідом" у розіграші єврокубків. Перша зустріч відбулася ще в переможному для киян Кубку Кубків-1985/86 - тоді підопічні Лобановського двічі здолали віденський колектив із загальним рахунком 9:2. У 90-ті "Динамо" чотири рази грало проти "біло-зелених" - одного разу у Кубку УЄФА (1:0 і 2:3), а через два роки - у кваліфікації Ліги Чемпіонів - тоді кияни програли 0:2 і 2:4.

Фаворит протистояння з італійською "Фіорентиною" дніпропетровський "Дніпро" - перемога у домашньому матчі котирується з показником 1,9, поразка - 4,05., нічийний результат - 3,45.

У поєдинку "Чорноморець" - ПСВ фаворитом, на погляд аналітиків, є голландський клуб. На його перемогу приймаються ставки з показником 2,30, на успіх одеситів 3,10. Трохи менш вірогідним вважається нічийний результат - 3,30.

Нагадаємо, що матч "Рапід" - "Динамо" відбудеться у Відні у 20:05, "Чорноморець" і "Дніпро" вийдуть проти своїх суперників на домашніх стадіонах о 22:05. !zn

Читайте також:

"Шахтар" зумів врятуватися від поразки у матчі з "Манчестер Юнайтед"

Букмекери відводили "Шахтарю" роль фаворита у протистоянні з "Манчестер Юнайтед

Прем'єр-ліга: "Дніпро" зупинив переможну ходу "Чорноморця"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі