Коноплянку покликали посилити лівий фланг атаки "Парі Сен-Жермен"

Поділитися
Коноплянку покликали посилити лівий фланг атаки "Парі Сен-Жермен" © football.ua
Французькі ЗМІ серйозно заговорили про можливий трансфер лідера "Дніпра" в стан паризького чемпіона.

Півзахисник "Дніпра" і збірної України Євген Коноплянка може незабаром стати гравцем французького "Парі Сен-Жермен", який в минулому сезоні виграв чемпіонство, а в нинішньому є беззаперечним лідером.

Про це повідомляє місцеве видання Le Parisien, яке стверджує, що кандидатура українського хава з'явилася у списку можливих придбань клубу після того, як стало відомо, що Париж швидше за все покине Жеремі Менез.

При цьому паризький клуб готовий безкоштовно відпустити футболіста вже зараз, за півроку до закінчення угоди, навіть незважаючи на бажання француза відпрацювати свій контракт.

Як повідомляє авторитетне видання Le Parisien, ПСЖ вже зайнявся пошуком заміни Менезу, адже на лівому фланзі парижан залишається тільки аргентинець Есек'єль Лавессі. Пріоритетною метою чемпіона Франції був хавбек "Челсі" Хуан Мата, проте перехопити іспанця у "Манчестер Юнайтед" вже не вдасться, тому ПСЖ переключився на альтернативну кандидатуру - 24-річного хавбека "Дніпра" Євгена Коноплянку.

ТАКОЖ: Коноплянка став найкращим футболістом року у "професійному опитуванні"

Гра українця вразила селекціонерів паризького клубу у київському матчі плей-офф відбору на ЧС проти Франції, коли Євген добряче "повозив" Матьє Дебюші. За інформацією джерела, трансфер дніпрянина дуже реальний, а ПСЖ планує вкластися у суму 15-20 мільйонів євро.

Примітно, що в разі переходу Коноплянки у Париж, він зможе виступати лише у внутрішніх французьких змаганнях - чемпіонаті, Кубку та Кубку Ліги. При цьому українець не зможе зіграти в Лізі Чемпіонів, де зараз представлений ПСЖ - через зайнятість в єврокубках за "Дніпро".

Нагадаємо, що "Дніпро" як і раніше є одним ыз претендентів на чемпіонство в Україні: дніпряни йдуть на четвертому місці у турнірній таблиці Прем'єр-ліги і відстають від лідера "Шахтаря" на 6 очок. Втім, букмекери котирують шанси "Дніпра" нарівні з "Динамо" - коефіцієнтом 13,0.

У сезоні-2013/14 Євген Коноплянка провів за "Дніпро" у всіх турнірах 25 ігор, забивши у них 9 голів. !zn

Читайте також:

Скаути "Ювентуса" потрапили на один з найгірших матчів за участю Ярмоленка і Коноплянки

Знехтуваний "Дніпром" український футболіст продовжить кар'єру у клубі Серії А

"Металіст" відправив капітана в одну з кращих команд Іспанії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі